04.10.20    Avyakt Bapdada     Greek Murli     29.03.86     Om Shanti     Madhuban


Η εγκάρδια συζήτηση του ΜπαπΝτάντα με τα διπλά ξένα παιδιά.


ο ΜπαπΝτάντα εμφάνισε όλα τα διπλά ξένα παιδιά από παντού, στην αιθέρια περιοχή και είδε την ιδιαιτερότητα όλων των παιδιών. Όλα εσείς παιδιά, είστε ιδιαίτερες ψυχές και για αυτό ανήκετε τώρα στον Πατέρα, δηλαδή, έχετε γίνει εκείνοι με την εξυψωμένη τύχη. Όλοι εσείς είστε ιδιαίτεροι αλλά, ωστόσο, λέγεται ότι είστε κατά σειρά. Έτσι, σήμερα, ο ΜπαπΝτάντα έβλεπε ιδιαίτερα τα διπλά ξένα παιδιά. Ενώ προέρχεστε από διαφορετικά έθιμα, συστήματα και πεποιθήσεις, αποδεχτήκατε σε σύντομο χρονικό διάστημα μια πίστη καθώς και το να ακολουθείτε τις οδηγίες του Ενός. Ο ΜπαπΝτάντα βλέπει ειδικά δύο ιδιαιτερότητες στην πλειονότητα των παιδιών. Πρώτον είναι ότι πολύ γρήγορα δεσμευτήκατε από τη σχέση της αγάπης. Η σχέση αγάπης σας βοήθησε σε μεγάλο βαθμό, στο να ανήκετε στην θεϊκή οικογένεια και στον Πατέρα. Λοιπόν, πρώτα είναι η ιδιαιτερότητα του να γίνετε γεμάτοι αγάπη και δεύτερον, λόγω της αγάπης, βάζετε εύκολα τη δύναμη της μεταμόρφωσης στην πρακτική σας ζωή. Προχωράτε μπροστά πολύ καλά με αγάπη για τη μεταμόρφωση του εαυτού και μαζί με αυτό τη μεταμόρφωση εκείνων σαν εσάς. Έχετε εντυπωθεί τις ιδιαιτερότητες τόσο της δύναμης της αγάπης όσο και της δύναμης του μεταμόρφωσης με θάρρος και δείχνετε την απόδειξη αυτού πολύ καλά.

Σήμερα, ο Μπαπ και ο Ντάντα είχαν μια συνομιλία μεταξύ τους στη αιθέρια περιοχή για τις ιδιαιτερότητες των παιδιών. Τώρα, η φετινή σεζόν των άβυακτ συναντήσεων με τη μορφή της βύακτ (σωματικής) και οι μέλας (συναθροίσεις) των συναντήσεων τελειώνουν. Έτσι, ο ΜπαπΝτάντα έβλεπε το αποτέλεσμα όλων. Γενικά, υπάρχει μια συνεχής συνάντηση στη άβυακτ μορφή, με το άβυακτ στάδιο και έτσι κι αλλιώς θα είναι πάντα εκεί. Ωστόσο, οι χρόνοι για τη συνάντηση με τη σωματική μορφή πρέπει να καθοριστούν και οι περιορισμοί του χρόνου πρέπει να ληφθούν υπόψη για αυτό. Εκεί δεν υπάρχουν περιορισμοί χρόνου στις συναντήσεις με την άβυακτ μορφή. Ο καθένας από εσάς μπορεί να γιορτάσει μια συνάντηση για όσο καιρό θέλει. Βιώνοντας τη άβυακτ δύναμη, μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας και την υπηρεσία να προχωρά συνεχώς. Ωστόσο, σύμφωνα με τον καθορισμένο χρόνο, αν και η φετινή σεζόν πλησιάζει πλέον στο τέλος, εσείς δεν τελειώνετε, αλλά γίνεστε πλήρεις. Το να συναντάτε, σημαίνει να γίνεστε πλήρεις. Γίνεστε ίσοι, έτσι δεν είναι; Δεν είναι λοιπόν το τέλος. Αν και ο καιρός της σεζόν πλησιάζει στο τέλος, εσείς οι ίδιοι έχετε γίνει ίσοι και πλήρεις και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΜπαπΝτάντα ήταν πολύ ευχαριστημένος, που έφερε όλα τα διπλά ξένα παιδιά από παντού στην αιθέρια περιοχή: μερικά μπορούν να έρθουν με σωματική μορφή, ενώ άλλα δεν μπορούν. Για αυτό στέλνετε τις φωτογραφίες ή τα γράμματά σας. Ωστόσο, ο ΜπαπΝτάντα μπορεί εύκολα να κάνει μια συνάθροιση από παντού να αναδυθεί στην άβυακτ μορφή. Εάν όλοι προσκαλούνταν να έρθουν και να μείνουν εδώ, όλες οι εγκαταστάσεις θα χρειάζονταν για να μείνει εδώ ο καθένας. Στην άβυακτ περιοχή, δεν υπάρχει ανάγκη για όλες αυτές τις φυσικές εγκαταστάσεις. Εκεί, αν επρόκειτο να συγκεντρώσετε όχι μόνο τα διπλά ξένα παιδιά, αλλά και τα παιδιά από ολόκληρη τη Μπάρατ, θα φαινόταν σαν μια απεριόριστη άβυακτ περιοχή. Όσες εκατοντάδες χιλιάδες και αν υπάρχουν εκεί, πάλι θα φαινόταν σαν να βλέπετε μόνο μια μικρή συνάθροιση. Έτσι, σήμερα, ο Μπάμπα εμφάνισε μόνο τους διπλά ξένους στην αιθέρια περιοχή.

Ο ΜπαπΝτάντα έβλεπε, ότι παρόλο που έχετε διαφορετικά έθιμα και συστήματα, έχετε προχωρήσει πολύ καλά στις αποφασιστικές σκέψεις σας. Οι περισσότεροι από εσάς προχωρούν με ζήλο και ενθουσιασμό. Φυσικά υπάρχουν ακόμα μερικοί που θα δείχνουν πάντα τα παιχνίδια τους, αλλά το αποτέλεσμα που είδε ο Μπάμπα, ήταν ότι ήσασταν πολύ περισσότερο σε σύγχυση μέχρι πέρυσι. Ωστόσο, στο φετινό αποτέλεσμα ο Μπάμπα είδε ότι πολλά παιδιά ήταν πιο δυνατά τώρα από ό, τι ήταν πέρυσι. Ο ΜπαπΝτάντα είδε ακόμα μερικά παιδιά που Του δείχνουν τα παιχνίδια τους. Παίζετε ακόμα παιχνίδια σύγχυσης, έτσι δεν είναι; Εάν επρόκειτο να τραβήξετε ένα βίντεο εκείνη τη στιγμή και στη συνέχεια να καθίσετε και να το παρακολουθήσετε, θα νιώθατε σαν ήταν ένα δράμα. Ωστόσο, είναι διαφορετικό από πριν. Τώρα, όσοι έχουν αποκτήσει εμπειρία, γίνονται επίσης και ώριμοι. Έτσι, ο Μπάμπα είδε στο αποτέλεσμα, ότι η αγάπη σας για τη μελέτη και ο ενθουσιασμός για ενθύμηση, εύκολα μεταμορφώνει τα διαφορετικά έθιμα, συστήματα και πεποιθήσεις. Για τους ανθρώπους της Μπάρατ, η μεταμόρφωση είναι εύκολη. Γνωρίζουν τις θεότητες και έχουν μικτή γνώση των γραφών και έτσι οι πεποιθήσεις δεν είναι τόσο καινούργιες για τους ανθρώπους της Μπάρατ. Συνολικά, από όλα τα παιδιά παντού, ο Μπάμπα είδε ψυχές των οποίων η διάνοια είχε τέτοια πίστη, ώστε αυτές ήταν ακλόνητες και αμετακίνητες. Εκείνοι των οποίων η διάνοια έχει τέτοια πίστη, γίνονται επίσης παραδείγματα, για να επιτρέψουν στους άλλους να έχουν διάνοια με τέτοια πίστη. Ενώ ζείτε στο σπίτι με τις οικογένειές σας, μεταμορφώνετε το βλέμμα σας και τη στάση σας με τις δυνατές σκέψεις σας. Ο Μπάμπα είδε τέτοια ιδιαίτερα κοσμήματα. Ακόμα και εκείνα τα παιδιά που ήταν στο παρελθόν εντελώς βυθισμένα στις προσωρινές ανέσεις τους και την προσωρινή ευτυχία, σύμφωνα με τα δικά τους έθιμα κλπ, προχωρούν τώρα στη γραμμή της εντατικής προσπάθειας και επιφέρουν συνεχώς μεταμόρφωση μέρα και νύχτα. Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί, είναι καλοί. Ο ΜπαπΝτάντα δίνει το παράδειγμα του "jaatku" (αυτοί που κάνουν θυσία με ένα κτύπημα). Με τον ίδιο τρόπο, αφού ο νους σας έχει σκεφτεί την απάρνηση, το βλέμμα σας δεν τραβιέται πίσω: υπήρχαν ακόμα τέτοιοι. Σήμερα, ο Μπάμπα κοίταξε το συνολικό αποτέλεσμα. Ενώ κοιτούσαν τις δυνατές ψυχές, ο Μπαπ και ο Ντάντα χαμογέλασαν και είχαν μια συνομιλία από την καρδιά, για το πώς θυμούνται δύο είδη δημιουργίας του Μπράμα. Πρώτα είναι οι Μπράμινς, που έχουν βγει από το στόμα του Μπράμα. Η άλλη δημιουργία είναι ο κόσμος, που ο Μπράμα δημιούργησε με τις σκέψεις του. Ο πατέρας Μπράμα είχε δυνατές σκέψεις για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν και υπάρχουν και ο Μπαπ και ο Ντάντα, η δημιουργία δεν λέγεται δημιουργία του Σίβα. Λέγεστε δυναστεία του Σίβα. Δεν σας λένε Σιβ Κουμάρς και Σιβ Κουμάρις. Ονομάζεστε Μπράμα Κουμάρς και Μπράμα Κουμάρις. Έτσι, ο Μπράμα σας κάλεσε ειδικά με εξυψωμένες σκέψεις, δηλαδή δημιούργησε τη δημιουργία. Έτσι, έχετε φτάσει εδώ με σωματικές μορφές, μέσω των επικλήσεων των δυνατών σκέψεων του Πατέρα Μπράμα.

Η δημιουργία σκέψεων δεν υστερεί. Οι σκέψεις έπρεπε να είναι δυνατές επειδή τα παιδιά έπρεπε να έρθουν από μακριά στην οικογένειά του, από πίσω από τις διαφορετικές κουρτίνες. Τέτοιες εξυψωμένες, δυνατές σκέψεις σας ενέπνευσαν και σας έφεραν κοντά. Επομένως, αυτή η δημιουργία που γίνεται μέσω δυνατών σκέψεων, είναι επίσης δυνατή. Πολλοί από εσάς είχαν την εμπειρία, κάποιος να εμπνέει ειδικά το νου σας και να σας φέρνει κοντά. Λόγω των δυνατών σκέψεων του Μπράμα, μόλις δείτε την εικόνα του Μπράμα, νιώθετε ότι είναι ζωντανός. Προχωράτε βιώνοντας μια ζωντανή σχέση. Έτσι, ο ΜπαπΝτάντα ήταν ευχαριστημένος που είδε τη δημιουργία. Τώρα εσείς θα συνεχίσετε να δίνετε την πρακτική απόδειξη μιας ακόμα πιο δυνατής δημιουργίας. Όσον αφορά τον καιρό της διπλά ξένης υπηρεσίας, ο καιρός της παιδικής ηλικίας έχει πλέον τελειώσει. Ήρθε η ώρα να γίνετε έμπειροι και να κάνετε άλλους ακλόνητους και αμετακίνητους και να δώσετε στους άλλους μια εμπειρία. Ο καιρός που παίζατε παιχνίδια, τώρα έχει τελειώσει. Τώρα να είστε διαρκώς δυνατοί και να συνεχίζετε να κάνετε τις αδύναμες ψυχές δυνατές. Εάν έχετε σανσκάρας αδυναμίας, θα κάνετε και τους άλλους αδύναμους. Υπάρχει λίγος χρόνος και η μέγιστη δημιουργία πρόκειται να έρθει. Μην είστε ευχαριστημένοι με αυτή την ποσότητα μόνο, νομίζοντας ότι υπάρχουν τώρα πολλοί. Η ποσότητα τώρα θα αυξηθεί. Ωστόσο, ο χρόνος που αφιερώνατε και η μέθοδος της στήριξής σας πρόκειται να αλλάξει τώρα.

Υπήρξε μια διαφορά στα 50 χρόνια στήριξης που έλαβαν εκείνοι του Χρυσού Ιωβηλαίου και εκείνων του Ασημένιου Ιωβηλαίου. Με τον ίδιο τρόπο, θα συνεχίσει να υπάρχει διαφορά για όσους έρχονται αργότερα. Κάντε τους λοιπόν, δυνατούς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φυσικά θα υπάρχουν και τα δικά τους εξυψωμένα αισθήματα. Ωστόσο, όλοι εσείς επίσης πρέπει να τους βοηθήσετε να προχωρήσουν προς τα εμπρός, με τις σχέσεις και τις επαφές σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να έχουν εύκολα τον ενθουσιασμό και το θάρρος να πάνε μπροστά. Αυτή η υπηρεσία πρόκειται τώρα να αυξηθεί πολύ. Δεν είναι πλέον η εποχή για να συσσωρεύσετε δύναμη μόνο για τον εαυτό σας, γιατί μαζί με τη δύναμη για τον εαυτό σας, εσείς επίσης πρέπει να συσσωρεύσετε τόση δύναμη για τους άλλους, που να μπορείτε να τους δίνετε συνεργασία. Δεν πρέπει να γίνετε εκείνοι που παίρνουν απλώς τη συνεργασία, αλλά επίσης γίνονται εκείνοι που δίνουν συνεργασία. Για όσους ήταν ήδη εδώ για δύο χρόνια, αυτά τα δύο χρόνια δεν είναι μικρό πράγμα. Πρέπει να βιώσετε τα πάντα σε σύντομο χρόνο. Δείχνετε στην εικόνα του δέντρου, ότι ακόμη και οι ψυχές που έρχονται στο τέλος, πρέπει σίγουρα να περάσουν μέσω των τεσσάρων σταδίων και ότι δεν έχει σημασία αν παίρνουν 10 με 12 γεννήσεις ή, τις όσες γεννήσεις. Έτσι, ακόμα και εκείνοι που έρχονται στο τέλος, πρέπει να βιώσουν όλες τις δυνάμεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρέπει να βιώσετε μία φοιτητική ζωή καθώς και να είστε ένας υπηρέτης. Οι υπηρέτες δεν χρειάζεται απλώς να δίνουν μαθήματα και να κάνουν διαλέξεις. Υπηρέτης σημαίνει συνεχώς να δίνετε τη συνεργασία του ζήλου και του ενθουσιασμού, να συνεργάζεστε για να κάνετε τους άλλους δυνατούς. Πρέπει να περάσετε σε όλα τα θέματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μόνο όταν κάνετε τα πάντα με τόσο γρήγορη ταχύτητα, θα μπορείτε να φθάσετε στον προορισμό σας. Επομένως, πρέπει να συνεργάζεστε ο ένας με τον άλλο. Δεν πρέπει να έχετε γιόγκα ο ένας με τον αλλο. Μην αρχίσετε να έχετε γιόγκα ο ένας με τον άλλο. Δίνοντας συνεχή συνεργασία, μια συνεργάσιμη ψυχή φέρνει άλλους κοντά στον Πατέρα και τους κάνει ίσους. Δεν πρέπει να κάνετε τους άλλους ίσους με τον εαυτό σας, αλλά ίσους με τον Πατέρα. Αφήστε όλες τις αδυναμίες σας εδώ. Μην τις πάρετε πίσω μαζί σας στις ξένες χώρες. Πρέπει να γίνετε δυνατές ψυχές και να κάνετε τους άλλους δυνατούς. Αυτή η αποφασιστική σκέψη ας είναι συνεχώς στην επίγνωσή σας. Ατσά.

Ο Μπάμπα δίνει ιδιαίτερη γεμάτη αγάπη ενθύμηση σε όλα τα παιδιά παντού. Στις εξυψωμένες ψυχές που είναι διαρκώς γεμάτες αγάπη, συνεργάσιμες και δυνατές, η αγάπη του ΜπαπΝτάντα, ενθύμηση και ναμαστέ.

Όλοι εσείς έχετε την ευτυχία, ότι παρόλο που υπάρχει ποικιλία, όλοι τώρα ανήκετε στον Ένα, έτσι δεν είναι; Δεν υπάρχουν πλέον διαφορετικές οδηγίες. Είστε οι εξυψωμένες ψυχές που ακολουθούν τις οδηγίες του Θεού. Η γλώσσα των Μπράμινς είναι η ίδια. Ανήκετε στον έναν Πατέρα και πρέπει να δώσετε τη γνώση του ενός Πατέρα σε όλους και να τους κάνετε να ανήκουν στον Πατέρα. Αυτή είναι μια τόσο μεγάλη και εξυψωμένη οικογένεια. Όπου κι αν πηγαίνετε, σε όποια χώρα κι αν πάτε, έχετε τη μέθη, ότι βρίσκεστε στο σπίτι εκεί. Ένα κέντρο υπηρεσίας σημαίνει το σπίτι σας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος που να έχει τόσα πολλά σπίτια. Αν κάποιος σας ρωτήσει, πού είναι οι άνθρωποι αυτοί που είναι οι γνωριμίες σας, θα πείτε ότι αυτοί είναι σε όλο τον κόσμο. Όπου κι αν πάτε, υπάρχει η δική σας οικογένεια. Έχετε δικαίωμα στο απεριόριστο. Έχετε γίνει υπηρέτες. Το να είστε υπηρέτης, σημαίνει να είστε αυτός που έχει όλα τα δικαιώματα. Έχετε αυτήν την απεριόριστη, πνευματική ευτυχία. Τώρα, κάθε μέρος μεγαλώνει με το δυνατό του στάδιο. Αρχικά χρειάζεται λίγη προσπάθεια. Στη συνέχεια, όταν δημιουργούνται μερικά παραδείγματα, άλλοι που τα βλέπουν συνεχίζουν εύκολα να προχωρούν μπροστά.

Ο ΜπαπΝτάντα υπενθυμίζει επανειλημμένα σε όλα εσάς τα παιδιά αυτήν την εξυψωμένη σκέψη. Εσείς οι ίδιοι πρέπει συνεχώς να διατηρείτε ζήλο και ενθουσιασμό, για να έχετε ενθύμηση και να κάνετε υπηρεσία και να συνεχίσετε να προχωράτε με γρήγορη ταχύτητα με ευτυχία και επίσης να κάνετε και άλλους να προχωρούν με τον ίδιο τρόπο, με ζήλο και ενθουσιασμό. Ο Μπάμπα έχει λάβει φωτογραφίες και επιστολές από όλα τα παιδιά από παντού, που δεν μπόρεσαν να έρθουν εδώ φυσικά. Σε απάντηση στον καθένα, ο ΜπαπΝτάντα δίνει σε όλους πολλυεκατομμύρια φορές αγάπη και ενθύμηση από την καρδιά. Όσο μεγάλο ζήλο και ενθουσιασμό έχετε τώρα, αυξήστε τον δισεκατομμύρια φορές. Μερικοί έχουν γράψει ακόμη και για τις αδυναμίες τους, οπότε ο ΜπαπΝτάντα τους λέει: Το να γράφετε στον Μπάμπα σημαίνει να τις δίνετε στον Μπάμπα. Οπότε μην κρατάτε μαζί σας οτιδήποτε έχετε δώσει. Μόλις δώσετε τις αδυναμίες σας, μην τις καλείτε πάλι ούτε καν στις σκέψεις σας. Τρίτον, μην αποθαρρύνεστε ποτέ με τις σανσκάρας σας, τις σανσκάρας της συνάθροισης, ή από οποιαδήποτε αναταραχή στην ατμόσφαιρα. Πάντα να νιώθετε τον Πατέρα να είναι συνδυασμένος μαζί σας. Από αποθαρρημένοι, γίνετε δυνατοί και πετάξτε μπροστά. Όταν οι καρμικοί λογαριασμοί διευθετούνται, αυτό σημαίνει ότι ένα βάρος έχει αφαιρεθεί. Συνεχίστε να καίτε τα βάρη του παρελθόντος με ευτυχία. Ο ΜπαπΝτάντα συνεργάζεται πάντα με εσάς παιδιά. Μην σκέφτεστε τόσο πολύ. Οι άχρηστες σκέψεις σας κάνουν επίσης αδύναμους. Εάν έχετε πολλές άχρηστες σκέψεις, διαβάστε ένα μούρλι δύο έως τέσσερις φορές. Στοχαστείτε το και συνεχίστε να το μελετάτε και το ένα ή το άλλο σημείο θα καθίσει στη διάνοια σας. Συνεχίστε να συσσωρεύετε δύναμη από τις αγνές σκέψεις και η αχρηστία θα τελειώσει. Καταλαβαίνετε;

Ιδιαίτερες εμπνεύσεις από τον ΜπαπΝτάντα

Παντού, είτε στο εξωτερικό είτε σε αυτήν τη χώρα, υπάρχουν πολλά μικρά μέρη. Σύμφωνα με την παρούσα στιγμή, αυτά είναι συνηθισμένα, αλλά τα παιδιά είναι γεμάτα με όλους τους θησαυρούς. Υπάρχουν πολλοί που ελπίζουν εδώ και πολύ καιρό να πάρουν τα παιδιά όργανα σε μια περιοδεία εκεί, αλλά η επιθυμία τους δεν έχει εκπληρωθεί. Ο ΜπαπΝτάντα εκπληρώνει αυτήν την επιθυμία. Κάντε ειδικά σχέδια για τα Μαχαράτι παιδιά, ώστε να ανάψουν τα φώτα της ελπίδας στους άλλους. Ο ΜπαπΝτάντα δίνει ιδιαίτερο χρόνο για να ξυπνήσει τα λυχνάρια της ελπίδας. Όλα μαζί εσείς τα Μαχαράτι παιδιά θα πρέπει να μοιραστείτε τις διάφορες περιοχές, για να πάτε και να εκπληρώσετε τις ελπίδες των παιδιών στα χωριά, που δεν μπορούν να έρθουν εδώ λόγω του χρόνου. Εσείς πηγαίνετε στα κύρια μέρη, επειδή έχουν μεγάλα προγράμματα, αλλά τα προγράμματα που κάνουν στα μικρά μέρη, ανάλογα με την ικανότητά τους, αυτά είναι τα μεγάλα τους προγράμματα. Η μπάβνα τους (αίσθημα αγάπης) είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία τους. Ο ΜπαπΝτάντα είχε σε ένα φάκελο αιτήσεις από πολλά τέτοια παιδιά, εδώ και πολύ καιρό και ο ΜπαπΝτάντα επιθυμεί να ολοκληρώσει αυτόν τον φάκελο. Ο Μπάμπα δίνει στα Μαχαράτι παιδιά μια ιδιαίτερη ευκαιρία, για να γίνουν ηγέτες της υφηλίου. Λοιπόν, μην πείτε: η Ντάντι πρέπει να πάει σε όλα τα μέρη. Όχι. Αν μια Ντάντι πάει παντού, αυτό θα πάρει πέντε χρόνια. Θα το δεχόσασταν τότε, εάν ο ΜπαπΝτάντα δεν ερχόταν για πέντε χρόνια; Δεν θα ήταν καλό, αν η συνάντηση του ΜπαπΝτάντα λαμβάνει χώρα εδώ (στο Μάντουμπαν) και η Ντάντι να είναι σε περιοδεία. Κάντε λοιπόν ένα πρόγραμμα για τους Μαχαράτις. Κάντε ένα πρόγραμμα για να πάτε σε μέρη όπου κανείς δεν έχει πάει ακόμα. Φέτος, όπου κι αν πάτε, υπηρετήστε ειδικά το κοινό για μια μέρα και κάντε ένα πρόγραμμα με ταπάσυα για τους Μπράμινς μια άλλη μέρα - όχι μόνο να πηγαίνετε στα δημόσια προγράμματα και να επιστρέφετε τρέχοντας. Όσο το δυνατόν περισσότερο, δημιουργήστε προγράμματα μέσω των οποίων να υπάρχει ιδιαίτερη αναζωγόνηση για αυτούς. Μαζί με αυτό, να υπάρχουν προγράμματα, όπου να μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους VIPS, αλλά να είναι σύντομα προγράμματα. Κάντε τέτοια προγράμματα, όπου οι Μπράμινς να μπορούν να λάβουν τη δύναμη του ζήλου και του ενθουσιασμού και να μπορέσουν επίσης να γεμίσουν με θάρρος και ενθουσιασμό για να ελευθερωθούν από τα εμπόδια. Έτσι,ο Μπάμπα δίνει χρόνο, για να κάνετε ένα πρόγραμμα για μια περιοδεία παντού, γιατί ανάλογα με τον χρόνο, οι συνθήκες αλλάζουν επίσης και θα συνεχίσουν να αλλάζουν. Επομένως, ολοκληρώστε τώρα τον φάκελο. Ατσά.

Ευλογία:
Είθε να είστε κάποιος που κάνει αβίαστη προσπάθεια, που κάνει την ατμόσφαιρα πνευματική με το εξυψωμένο στάδιό του της πνευματικότητας.

Με το στάδιο της πνευματικότητάς σας, κάντε την ατμόσφαιρα στο χώρο της υπηρεσίας σας πνευματική, έτσι ώστε εκεί να μπορεί εύκολα να υπάρχει πρόοδος για τον εαυτό σας και για τις ψυχές που πρόκειται να έρθουν. Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι αυτοί που έρχονται, είναι κουρασμένοι από την ατμόσφαιρα έξω και χρειάζονται επιπλέον συνεργασία. Επομένως, δώστε τους τη συνεργασία μιας πνευματικής ατμόσφαιρας. Κάθε ψυχή που έρχεται, ας νιώθει ότι αυτό είναι το μέρος όπου μπορεί εύκολα να κάνει πρόοδο.

Σύνθημα:
Γίνετε χορηγός ευλογιών και συνεχίστε να δίνετε τις ευλογίες καλών ευχών και αγνών αισθημάτων.