08.01.23    Avyakt Bapdada     Greek Murli     23.04.93    Om Shanti     Madhuban


Είθε να έχετε μια διάνοια γεμάτη πίστη! Είθε να είστε αθάνατοι!


(Αποδεχόμενος την γεμάτη αγάπη πρόσκληση από όλους τους πρεσβύτερους αδελφούς και αδελφές που είχαν έρθει για τον εορτασμό του Ασημένιου Ιωβηλαίου τους, ο Άβιακτ ΜπαπΝτάντα ήρθε στη συγκέντρωση των παιδιών για μισή ώρα και αφού έδωσε γλυκό ντρίστι σε όλους, είπε μερικά εξυψωμένα λόγια. Στο τέλος, ο Μπάμπα αποχαιρέτισε όλους κουνώντας το χέρι.)

Σήμερα, ο ΜπαπΝτάντα ήρθε για να γιορτάσει μια συνάντηση με όλες τις εξαιρετικά γεμάτες αγάπη ψυχές, εκείνες που συνεργάστηκαν στην ίδρυση της γιάγκια από την αρχή, εκείνες που υπήρξαν νικηφόρες με βάση την πίστη στη διάνοιά τους και που πέρασαν τα διαγωνίσματα των πολλών διαφορετικών ειδών προβλημάτων και εκείνων των ψυχών που υπήρξαν γεμάτες αγάπη, συνεργάσιμες, ακλόνητες και αμετακίνητες από την αρχή. Ο Μπάμπα έχει έρθει σε εκείνα τα παιδιά, που προχωρούν έχοντας περάσει στο θέμα της πίστης. Αυτή η πίστη θα συνεχίσει να σας δίνει συνεχώς την εμπειρία της νίκης σε αυτή τη ζωή και στις μελλοντικές σας ζωές. Η ευλογία της πίστης και της αθανασίας είναι συνεχώς μαζί σας. Σήμερα, ο Μπάμπα έχει έρθει ειδικά λόγω της ενθύμησης και του δεσμού αγάπης των έμπειρων, ώριμων ψυχών (των πρεσβύτερων Μπράμιν) για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συγχαρητήρια για την πίστη σας!

Από τη μια πλευρά, υπάρχουν οι ψυχές θεμέλια της γιάγκυα, δηλαδή αυτές του οχυρού των Πάνταβας, μπροστά στον Μπάμπα και από την άλλη πλευρά, είστε όλες εσείς οι έμπειρες ψυχές της αρχής, τα πρώτα τούβλα του τείχους του οχυρού των Πάνταβας. Το θεμέλιο είναι μπροστά στον Μπάμπα και τα πρώτα τούβλα, στη βάση των οποίων το οχυρό έγινε ισχυρό, καθώς και ένας θόλος προστασίας για τον κόσμο, αυτοί είναι επίσης μπροστά στον Μπάμπα. Έτσι όπως ο Μπάμπα, από αγάπη για τα παιδιά, έχει δείξει τον ρόλο του «Τζι χαζούρ, χατζίρ», (Ναι, κύριε μου, είμαι παρών) και γίνεται παρών μπροστά στα παιδιά, με τον ίδιο τρόπο, να λέτε, "Τζι χαζίρ" (Παρών, Κύριε μου) στο σρίματ και τις οδηγίες του Μπαπ Ντάντα και των ψυχών οργάνων. Μην αναμιγνύετε ποτέ την αχρηστία του μανμάτ ή του πάρματ με αυτό. Γνωρίζοντας ότι ο Κύριος είναι παρών, με βάση το να ακολουθείτε το σρίματ, συνεχίστε να πετάτε. Σάμτζα; (Καταλαβαίνετε); Άτσα.

Ο ΜπαπΝτάντα μιλάει στους κατοίκους του Μάντουμπαν δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την υπηρεσία τους:

Άτσα, Πολλά, πολλά συγχαρητήρια, ειδικά στους κατοίκους του Μάντουμπαν. Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, ήσασταν όργανα για να υπηρετήσετε τους πάντες με τη γλυκύτητα και την ακούραστη υπηρεσία σας. Επομένως, πολλά, πολλά συγχαρητήρια ιδιαίτερα στους κατοίκους του Μάντουμπαν, καθώς είναι οι πρώτοι που είναι οι υπηρέτες όργανα για όλη τη σεζόν. Το Μάντουμπαν είναι μέλι, δηλαδή γλυκύτητα. Η γλυκύτητα κάνει όλους να αγαπούν τον Πατέρα και γι' αυτό είτε κάθονται στην αίθουσα είτε έχουν φύγει, ο ΜπαπΝτάντα δίνει σε κάθε τμήμα ειδικά συγχαρητήρια για την υπηρεσία τους με την ευλογία, «Είθε να είστε ακούραστοι και γλυκείς» και να προχωράτε και να πετάτε.

Προσωπικές συναντήσεις με τον Άβιακτ ΜπαπΝτάντα

1) Η απροσεξία φέρνει αδυναμία και γι' αυτό, παραμένετε πάντα σε εγρήγορση.

Όλοι εσείς είστε οι εξυψωμένες ψυχές της εποχής της συμβολής, έτσι δεν είναι; Ποια είναι η ιδιαιτερότητα της εποχής της συμβολής, που καμία άλλη εποχή δεν έχει; Η ιδιαιτερότητα της εποχής της συμβολής είναι ότι λαμβάνετε άμεσο καρπό και βιώνετε επίσης την πολλαπλή επιστροφή για το ένα σε αυτήν την ίδια τη γέννηση. Λαμβάνετε άμεσο καρπό, έτσι δεν είναι; Εάν έχετε θάρρος έστω και για ένα δευτερόλεπτο, για πόσο ακόμη συνεχίζετε να λαμβάνετε βοήθεια; Όταν υπηρετείτε έστω και ένα άτομο, λαμβάνετε τόση ευτυχία. Έτσι, το πολλαπλάσιο επίτευγμα από ένα, σημαίνει ότι λαμβάνετε τον άμεσο καρπό στην ίδια την εποχή της συμβολής. Έτσι, απολαμβάνετε να τρώτε φρέσκα φρούτα, έτσι δεν είναι; Έτσι, όλοι εσείς είστε αυτοί που τρώτε άμεσο καρπό, δηλαδή φρέσκα φρούτα και γι' αυτό είστε δυνατοί. Δεν είστε αδύναμοι, έτσι; Όλοι είστε δυνατοί. Μην επιτρέψετε να έρθει καμία αδυναμία. Όταν είστε υγιείς, η αδυναμία τελειώνει αυτόματα. Συνεχώς να λαμβάνετε δύναμη από τον Πατέρα, την Παντοδύναμη Εξουσία, οπότε πώς μπορείτε να είστε αδύναμοι; Μπορεί η αδυναμία να έρθει; Μήπως έρχεται κατά λάθος; Όταν πάτε για ύπνο ως Κουμπακάρνα όντας απρόσεκτοι, μπορεί να έρθει, αλλιώς δεν μπορεί να έρθει. Όλοι είστε σε εγρήγορση, έτσι δεν είναι; Είστε απρόσεκτοι; Είστε όλοι σε εγρήγορση; Είστε πάντα σε εγρήγορση; Στην εποχή της συμβολής, όταν βρήκατε τον Πατέρα, βρήκατε τα πάντα. Θα παραμένετε λοιπόν σε εγρήγορση, έτσι δεν είναι; Εκείνοι που λαμβάνουν συνεχώς τόσα επιτεύγματα παραμένουν τόσο σε εγρήγορση! Όταν οι επιχειρηματίες κερδίζουν στην επιχείρησή τους, είναι απρόσεκτοι ή είναι σε εγρήγορση; Λοιπόν, πόσα λαμβάνετε σε ένα δευτερόλεπτο; Έτσι, πώς μπορείτε να είστε απρόσεκτοι; Ο Πατέρας σας έχει δώσει όλα τα επιτεύγματα. Εφόσον όλες οι δυνάμεις είναι μαζί σας, η απροσεξία δεν μπορεί να έρθει. Ας παραμένετε πάντα έξυπνοι, ας είστε πάντα προσεκτικοί!

Ο ΜπαπΝτάντα λέει πάντα "Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ΟΚ" (“UK is OK”). Έτσι όσοι είναι ΟΚ, είναι ΟΚ γιατί είναι σε εγρήγορση. Το θεμέλιο είναι δυνατό και γι' αυτό όλα τα κλαδιά και τα κλαδάκια που έχουν αναδυθεί, είναι επίσης δυνατά. Ο Μπάμπα και ο πατέρας Μπράμα έχουν βάλει ειδικά τα πρώτα θεμέλια με την καρδιά τους στο Λονδίνο. Αυτό είναι ιδιαίτερα αγαπητό από τον πατέρα Μπράμα. Έτσι, εσείς οι ψυχές έχετε πάντα δικαίωμα στον άμεσο καρπό. Ακόμη και πριν κάνετε οποιαδήποτε πράξη, ο καρπός της είναι έτοιμος για εσάς. Έχετε αυτή την αίσθηση, έτσι δεν είναι; Ή μήπως νιώθετε ότι είναι σκληρή δουλειά; Τραγουδώντας και χορεύοντας συνεχίζετε να τρώτε τον καρπό. Πάντως, αρέσουν τα φρούτα σε εσάς τους διπλά ξένους, έτσι δεν είναι; Ο ΜπαπΝτάντα είναι επίσης ευχαριστημένος που βλέπει τα παιδιά που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο – το U.K και έτσι είναι ΟΚ. Να θυμάστε πάντα αυτόν τον τίτλο σας. Είναι ο καλύτερος τίτλος. Όλοι εσείς είστε εκείνοι που παραμένετε συνεχώς ΟΚ και επίσης κάνετε τους άλλους ΟΚ, με τα πρόσωπά σας, τα λόγια και τη στάση σας. Αυτή είναι η υπηρεσία που πρέπει να κάνετε, έτσι δεν είναι; Είναι καλό και έχετε καλό ενδιαφέρον στο να υπηρετείτε. Όποιος κι αν έχει έρθει, από όπου κι αν είναι, όλοι σας είστε εντατικοί προσπαθητές και εκείνοι που είναι στο ιπτάμενο στάδιο. Ποιος παραμένει ο πιο ευτυχισμένος; Πείτε με μέθη, «εγώ». Εκτός από την ευτυχία, τι άλλο υπάρχει; Η ευτυχία είναι η θρέψη για τη Μπράμιν ζωή. Πώς μπορείτε να προχωρήσετε χωρίς την θρέψη σας; Προχωράτε, αλλά είναι επειδή λαμβάνετε θρέψη που προχωράτε. Αυξάνονται και τα μέρη. Κοιτάξτε, πριν, ήταν μεγάλη υπόθεση να αποκτήσετε τρία πόδια γης και πώς είναι τώρα; Είναι εύκολο, έτσι δεν είναι; Έτσι, το Λονδίνο έχει κάνει θαύματα. (Έχουμε λάβει τώρα 50 στρέμματα γης – αγορά του Global Retreat Centre). Αυτοί που δίνουν θάρρος στους άλλους είναι καλοί και όσοι παραμένουν θαρραλέοι είναι επίσης καλοί. Κοιτάξτε, πώς θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν δεν ήταν το δάχτυλο του καθενός; Έτσι, κάθε ένας από εσάς από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι τυχερός και είναι θαρραλέος, που δίνει το δάχτυλό του.

2) Παραδώστε όλες τις ευθύνες σας στον Πατέρα και γίνετε ανέμελοι αυτοκράτορες.

Βιώνετε συνεχώς ότι είστε ανέμελοι αυτοκράτορες; Ή υπάρχουν μερικές ανησυχίες; Εφόσον ο Πατέρας έχει αναλάβει την ευθύνη σας, γιατί να ανησυχείτε για την ευθύνη; Η μόνη ευθύνη που έχετε τώρα, είναι να προχωράτε μαζί με τον Πατέρα. Αυτό, επίσης, είναι να κινείστε μαζί με τον Πατέρα, όχι μόνοι. Τι ανησυχία έχετε λοιπόν; Ανησυχείτε για το τι θα γίνει αύριο; Μήπως ανησυχείτε για τη δουλειά σας; Έχετε κάποια ανησυχία για το τι πρόκειται να συμβεί στον κόσμο; Είναι επειδή ξέρετε ότι οτιδήποτε πρόκειται να συμβεί, θα είναι καλό για σας. Έχετε αυτή την πίστη, έτσι δεν είναι; Είναι σταθερή πίστη ή μερικές φορές κλονίζεται; Όπου υπάρχει σταθερή πίστη, η νίκη είναι εγγυημένη με αυτή την πίστη. Έχετε επίσης την πίστη, ότι η νίκη είναι εγγυημένη, έτσι δεν είναι; Ή, σκέφτεστε μερικές φορές αν θα έχετε νίκη ή όχι; Είστε νικητές σε κάθε κύκλο και θα είστε πάντα. Βλέπετε για άλλη μια φορά το μνημείο σας από τον προηγούμενο κύκλο, έτσι δεν είναι; Έχετε αυτή την πίστη, έτσι δεν είναι, ότι είστε νικηφόροι σε κάθε κύκλο; Έχετε τόση πίστη; Ήσασταν εσείς στον προηγούμενο κύκλο, έτσι δεν είναι; Ή μήπως ήταν κάποιος άλλος; Λοιπόν, να θυμάστε πάντα, ότι είστε τα νικηφόρα κοσμήματα των οποίων η διάνοια έχει πίστη. Είστε τέτοια κοσμήματα, που σας θυμάται ακόμα και ο ΜπαπΝτάντα. Έχετε αυτή την ευτυχία, έτσι δεν είναι; Μένετε σε πολλή ευχαρίστηση, έτσι δεν είναι; Συγχαρητήρια για αυτήν την αλόκικ, θεϊκή γέννηση και που ήρθατε στο σπίτι σας, το Μάντουμπαν.

3) Ο Πατέρας και εγώ – παραμένετε συνδυασμένοι με τέτοιο τρόπο που κανείς να μην μπορεί ποτέ να σας χωρίσει.

Βιώνετε όλοι, ότι είστε συνδυασμένοι συνεχώς με τον Πατέρα; Κανείς δεν μπορεί ποτέ να χωρίσει αυτούς που παραμένουν συνδυασμένοι. Υπήρξατε πολλές φορές συνδυασμένοι, είστε τώρα και θα είστε πάντα και στο μέλλον. Είναι αυτό σταθερό; Έτσι, ας παραμένετε συνεχώς πολύ δυνατά συνδυασμένοι. Έτσι, να είστε πάντα στην επίγνωση: Ήμασταν συνδυασμένοι, είμαστε συνδυασμένοι και θα είμαστε συνεχώς συνδυασμένοι. Κανείς δεν έχει τη δύναμη να χωρίσει αυτούς που παρέμειναν συνδυασμένοι αμέτρητες φορές. Ποιο είναι το σημάδι της αγάπης; (Να παραμένουμε συνδυασμένοι.) Σωματικά, ακόμα και αναγκαστικά, μερικές φορές χρειάζεται να μείνετε χώρια. Μπορεί να υπάρχει αγάπη, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να μείνετε χώρια. Ωστόσο εδώ δεν είναι θέμα σώματος (φυσικό). Μπορείτε να πάτε κάπου μακριά σε ένα δευτερόλεπτο. Υπάρχει η συντροφιά των ψυχών με τον Θεό. Ο Θεός εκπληρώνει την ευθύνη της συντροφιάς Του οπουδήποτε και εκπληρώνει την ευθύνη της αγάπης με τον καθένα, με τη συνδυασμένη μορφή. Τι λέει ο καθένας; «Μπάμπα μου». Ή, λένε, «ο Μπάμπα σου»; Ο καθένας λέει, «ο Μπάμπα μου». Λοιπόν, γιατί λέτε «δικό μου»; Είναι επειδή έχετε δικαίωμα που το λέτε αυτό. Έχετε αγάπη και έχετε και ένα δικαίωμα. Όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει και δικαίωμα. Έχετε τη μέθη του ότι έχετε αυτό το δικαίωμα, έτσι δεν είναι; Έχετε λάβει ένα τόσο τεράστιο δικαίωμα. Δεν θα λάβετε τόσο τεράστιο δικαίωμα, ούτε στη χρυσή εποχή. Δεν έχετε θεϊκά δικαιώματα σε καμία άλλη εποχή. Έχετε αυτό το επίτευγμα εδώ. Η ανταμοιβή είναι στη χρυσή εποχή, αλλά η ώρα του επιτεύγματος είναι τώρα. Έτσι, υπάρχει τόση ευτυχία όταν πετυχαίνετε κάτι. Μόλις πετύχετε κάτι, αυτό γίνεται συνηθισμένο, αλλά καθώς πετυχαίνετε κάτι, η μέθη και η ευτυχία εκείνης της εποχής είναι αλόκικ. Έτσι, έχετε τόση ευτυχία και μέθη, γιατί και Εκείνος που δίνει, είναι απεριόριστος. Έτσι, ο Χορηγός είναι απεριόριστος και αυτό που λαμβάνετε είναι απεριόριστο. Λοιπόν, σε τι είστε κύριος; Στο περιορισμένο ή στο απεριόριστο; Κάνατε και τους τρεις κόσμους να σας ανήκουν. Ο ασώματος κόσμος και η αιθέρια περιοχή είναι το σπίτι σας. Το βασίλειό σας πρόκειται να έρθει στον φυσικό κόσμο. Έτσι, έχετε δικαίωμα και στους τρεις κόσμους. Λοιπόν ποιοι είστε; Ψυχές που έχουν δικαίωμα. Σας λείπει τίποτα; Τι τραγούδι τραγουδάτε; (Έχω βρει αυτό που ήθελα να βρω.) Έχω λάβει αυτό που ήθελα, τώρα δεν απομένει τίποτα να επιτευχθεί. Λοιπόν, τραγουδάτε αυτό το τραγούδι; Ή σας λείπει κάτι; «Θέλω λεφτά, θέλω σπίτι. Θέλω μια θέση πολιτικού». Δεν θέλετε τίποτα, γιατί ακόμα κι αν είστε σε κάποια θέση, δεν υπάρχει εγγύηση ούτε για μια γέννηση, ενώ πόση εγγύηση έχετε; Έχετε εγγύηση 21 γεννήσεων. Η Μάγια δεν σας έχει κλέψει την κάρτα της εγγύησής σας, έτσι όπως όταν χάνετε το διαβατήριό σας, όλα γίνονται τόσο δύσκολα; Λοιπόν, η Μάγια δεν έχει πάρει την κάρτα εγγύησης, σωστά; Αυτή παίζει κρυφτό. Τι κάνετε λοιπόν τότε; Γίνετε τόσο δυνατοί ώστε η Μάγια να μην έχει καθόλου θάρρος.

4) Ας εκτελείτε κάθε πράξη ως τρικάλνταρσι.

Βιώνετε όλοι εσείς ότι είστε ψυχές καθισμένες στον θρόνο σας; Τι θα λέγατε: έχετε λάβει τον θρόνο σας τώρα ή θα τον λάβετε στο μέλλον; Θα καθίσουν όλοι σε έναν θρόνο; (Ο θρόνος της καρδιάς είναι πολύ μεγάλος.) Ο θρόνος της καρδιάς είναι μεγάλος, αλλά πόσοι θα καθίσουν στον χρυσό θρόνο ταυτόχρονα; Οποιοσδήποτε μπορεί να καθίσει στο θρόνο, αλλά εσείς θα είστε μέρος της βασιλικής οικογένειας εκείνων που έχουν δικαίωμα στο θρόνο, έτσι δεν είναι; Δεν θα μπορείτε να καθίσετε όλοι μαζί στο θρόνο, σωστά; Αυτή την εποχή, όλοι είστε καθισμένοι σε έναν θρόνο και γι' αυτό είναι σημαντική αυτή η γέννηση. Όσοι θέλουν, μπορούν να καθίσουν στον θρόνο της καρδιάς. Υπάρχει κάποιος άλλος θρόνος αυτή την εποχή; Ποιος; (ο Ακάαλ τακτ – ο αθάνατος θρόνος). Ο θρόνος εσάς των άφθαρτων ψυχών είναι το μέτωπο. Έτσι, κάθεστε στον θρόνο του μετώπου και επίσης στον θρόνο της καρδιάς. Έχετε διπλούς θρόνους, έτσι δεν είναι; Έχετε τη μέθη ότι είστε μια ψυχή καθισμένη στον αθάνατο θρόνο του μετώπου; Μια ψυχή που κάθεται στο θρόνο, έχει κυριαρχία πάνω στον εαυτό και γι' αυτό μια τέτοια ψυχή είναι κυρίαρχος του εαυτού. Η συνειδητότητα της αυτοκυριαρχίας σας δίνει εύκολα την εμπειρία όλων των επιτευγμάτων από τον Πατέρα. Έτσι, έχετε τη γνώση και των τριών θρόνων. Είστε γεμάτοι γνώση, έτσι δεν είναι; Είστε επίσης δυνατοί ή είστε απλώς γεμάτοι γνώση; Είστε εξίσου δυνατοί, όσο είστε γεμάτοι γνώση ή είστε περισσότερο γεμάτοι γνώση και λιγότερο δυνατοί; Είστε πιο έξυπνοι στη γνώση. Είστε γεμάτοι γνώση και επίσης δυνατοί - και τα δύο. Έτσι, μείνετε συνεχώς στην επίγνωση και για τους τρεις θρόνους.

Στη γνώση, είναι σημαντικά και τα τρία. Γνωρίζετε για τις τρεις όψεις του χρόνου. Ή απλά γνωρίζετε για τον παρόντα χρόνο; Κάθε φορά που εκτελείτε κάποια πράξη, την εκτελείτε ως τρικάλνταρσι ή ενεργείτε ενώ γνωρίζετε μόνο μια όψη αυτής; Ποιοι είστε – γνώστες μιας όψης του χρόνου ή τριών όψεων του χρόνου; Ξέρετε τι θα γίνει αύριο; Λέτε: Ξέρουμε ότι ό,τι και να γίνει αύριο θα είναι πολύ καλό. Αυτό το γνωρίζετε, έτσι δεν είναι; Αυτό λοιπόν, σας κάνει τρικάλνταρσι, έτσι δεν είναι; Ό,τι έχει ήδη γίνει ήταν καλό, αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ακόμα καλύτερο και ό,τι πρόκειται να γίνει θα είναι πολύ καλό. Έχετε την πίστη, έτσι δεν είναι, ότι ό,τι και να συμβεί θα είναι το καλύτερο, τίποτα κακό δεν μπορεί να συμβεί; Γιατί; Έχετε βρει τον καλύτερο από όλους τους Πατέρες, έχετε γίνει οι καλύτεροι όλων και εκτελείτε τις καλύτερες πράξεις από όλες. Λοιπόν, όλα είναι καλά, έτσι δεν είναι; Ή, είναι λίγο κακό και λίγο καλό; Εφόσον γνωρίζετε ότι είστε εξυψωμένες ψυχές, τότε οι σκέψεις, τα λόγια και οι πράξεις των εξυψωμένων ψυχών είναι οι καλύτερες από όλες, έτσι δεν είναι; Μείνετε λοιπόν, διαρκώς στην επίγνωση ότι, αφού βρήκατε τον ευεργέτη Πατέρα, υπάρχει πάντα όφελος και περισσότερο όφελος. Ο Πατέρας ονομάζεται Παγκόσμιος Ευεργέτης και εσείς είστε κύριοι παγκόσμιοι ευεργέτες. Εφόσον είστε αυτοί που ωφελούν τον κόσμο, δεν μπορεί να υπάρχει κάτι που να μην είναι ωφέλιμο για εσάς. Γι' αυτό πρέπει να έχετε την πίστη, ότι κάθε στιγμή, κάθε εργασία και κάθε σκέψη είναι ευεργετική. Η εποχή της συμβολής ονομάζεται επίσης ευεργετική εποχή. Άρα, δεν μπορεί να υπάρχει τίποτα, όπου δεν υπάρχει επίτευγμα. Λοιπόν, τι θα θυμάστε; Ό,τι συμβαίνει και ό,τι πρόκειται να συμβεί θα είναι το καλύτερο από όλα. Αυτή η επίγνωση θα σας κάνει να προχωράτε συνεχώς. Άτσα. Υψώνετε τη σημαία του Πατέρα παντού στον κόσμο. Όλοι σας προχωράτε με θάρρος και με εντατική προσπάθεια και θα συνεχίσετε να προχωράτε. Μπορείτε να δείτε το μέλλον, έτσι δεν είναι; Όταν κάποιος σας ρωτήσει ποιο είναι το μέλλον σας, πείτε του: Ξέρουμε ότι είναι το καλύτερο από όλα.

Ευλογία:
Είθε να γίνετε ένας ανέμελος αυτοκράτορας και ελεύθεροι από κάθε ανησυχία, βλέποντας την εξυψωμένη γραμμή της τύχης σας στο μέτωπό σας.

Η κυριαρχία του να είστε ανέμελοι, είναι η ανώτερη κυριαρχία όλων. Εάν κάποιος βάλει ένα στέμμα και καθίσει σε ένα θρόνο, αλλά συνεχίζει να ανησυχεί, τότε αυτό είναι να κάθεται σε θρόνο ή είναι ανησυχία; Ο Θεός, ο Χορηγός της Τύχης, έχει χαράξει τη γραμμή της εξυψωμένης τύχης σας στα μέτωπά σας και έτσι γίνατε ανέμελοι αυτοκράτορες. Έτσι, συνεχίστε πάντα να βλέπετε την εξυψωμένη γραμμή της τύχης σας στο μέτωπό σας. Ουά, εξυψωμένη θεϊκή μου τύχη! Διατηρήστε αυτή την πνευματική μέθη και όλες οι ανησυχίες θα τελειώσουν.

Σύνθημα:
Το κάλεσμα των ψυχών με τη δύναμη της συγκέντρωσης και το έργο της πνευματικής υπηρεσίας, είναι πραγματική υπηρεσία.