10.10.21    Avyakt Bapdada     Greek Murli     11.08.88     Om Shanti     Madhuban


Ο μαγνήτης της επιτυχίας είναι να συναντάτε και να διαπλάθεστε (διαμορφώνεστε).


Η αγάπη όλων βυθίζεται στον Ωκεανό της Αγάπης. Ας παραμένετε διαρκώς βυθισμένοι στην αγάπη με αυτόν τον τρόπο και επίσης, συνεχίστε να κάνετε άλλους να βιώνουν την αγάπη. Ο ΜπαπΝτάντα είναι ευχαριστημένος που βλέπει τη συνάντηση στην οποία όλες οι ιδέες των παιδιών είναι παρόμοιες. Εκείνοι που έρχονται πετώντας εδώ, θα συνεχίζουν αυτόματα να λαμβάνουν συνεχώς τις ευλογίες για ένα σταθερό ιπτάμενο στάδιο. Βλέποντας τον ζήλο και τον ενθουσιασμό όλων των παιδιών που έχουν έρθει εδώ, ο ΜπαπΝτάντα τα ραίνει με λουλούδια αγάπης. Η συνάντηση στην οποία οι σκέψεις σας είναι αρμονικές και έπειτα η συνάντηση των σανσκάρας σας που γίνονται ίσες με αυτές του Πατέρα, είναι αυτό που σημαίνει να συναντήσετε τον Πατέρα. Αυτό σημαίνει να γίνεστε ίσοι με τον Πατέρα. Η εναρμόνιση των σκέψεων, η εναρμόνιση των σανσκάρας, αυτή η εναρμόνιση σημαίνει να γίνετε ταπεινοί και να είστε ένα όργανο. Έρχεστε κοντά και θα έρθετε πιο κοντά. Ο Μπάμπα είναι ευχαριστημένος που βλέπει το σημάδι της επιτυχίας στην υπηρεσία. Έχετε έρθει σε αυτή τη σνε-μιλάν (συνάντηση αγάπης) για να γίνετε σταθερά γεμάτοι αγάπη και να εξαπλώνετε κύματα αγάπης σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, για όλα, η φιλανθρωπία αρχίζει στο σπίτι. Πρώτα είναι το πιο αγαπημένο μας σπίτι όλων - ο εαυτός. Έτσι, πρώτα ξεκινήστε με τον εαυτό σας, ύστερα με την Μπράμιν οικογένεια και μετά με τον κόσμο. Σε κάθε σκέψη, ας υπάρχει αγάπη - αληθινή, αλτρουιστική αγάπη, αγάπη από την καρδιά. Σε κάθε σκέψη, ας υπάρχει συμπάθεια και ευσπλαχνία. Η φυσική σας φύση να γίνει αυτή ενός δωρητή - αυτό είναι μια πραγματική σνε-μιλάν (συνάντηση αγάπης), όπου υπάρχει η αρμονία των σκέψεων, η αρμονία των ιδεών και η αρμονία των σανσκάρας. Πριν από το πρόγραμμα που περιλαμβάνει τη συνεργασία όλων (Παγκόσμια συνεργασία για έναν καλύτερο κόσμο), η συνεργασία όλων των εξυψωμένων Μπράμιν ψυχών την κάθε στιγμή, θα κάνει εύκολα και αυτόματα τον κόσμο συνεργάσιμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιτυχία πλησιάζει. Το να συναντιέστε και να περιστρέφεστε, δηλαδή να διαπλάθεστε (διαμορφώνεστε), αυτός είναι ο μαγνήτης της επιτυχίας. Μέσα από αυτόν τον μαγνήτη όλες οι ψυχές πολύ εύκολα και πολύ σύντομα θα προσελκυστούν εδώ.

Το ΜπαπΝτάντα δίνει σε όλα εσάς τα παιδιά που ήρθατε εδώ για τη συνάντηση συγχαρητήρια γεμάτα αγάπη. Εσείς είστε κοντά και θα παραμένετε πάντα κοντά. Όχι μόνο κοντά στον Πατέρα, αλλά δείξατε επίσης στον ΜπαπΝτάντα ένα όραμα της κοντινότητας αναμεταξύ σας. Πριν να δείξετε ένα όραμα στον κόσμο, δείξατε στον ΜπαπΝτάντα ένα όραμα. Όταν εκείνοι που έρχονται εδώ, δουν τις πράξεις όλων εσάς των παιδιών, θα καταλάβουν εύκολα τι πράξεις πρέπει να κάνουν και τι πρόκειται να συμβεί. Οι πράξεις σας είναι το σχέδιο δράσης. Ατσά.

Όλα τα σχέδια που έχετε κάνει είναι καλά. Όταν ξεκίνησε αυτό το πρόγραμμα, ο ΜπαπΝτάντα έδωσε ένα ειδικό σήμα για να προετοιμάσετε τους διάφορους κλάδους και τώρα εξακολουθεί να λέει το ίδιο πράγμα: οπωσδήποτε να διατηρείτε τον στόχο ώστε κανένας κλάδος (επάγγελμα) να μη μείνει εκτός αυτού του μεγάλου προγράμματος. Ακόμα κι αν, λόγω χρόνου, δεν είστε σε θέση να κάνετε πολλά, προσπαθήστε οπωσδήποτε και επίσης κρατήστε το στόχο ότι πρέπει οπωσδήποτε να ετοιμάσετε ένα δείγμα. Στο μέλλον, αυτό το πρόγραμμα θα προχωρήσει περαιτέρω. Έτσι, ας κάνετε τα πάντα όπως αρμόζει για την εποχή. Ωστόσο, για να φέρετε την ολοκλήρωσή του κοντά, χρειάζεται η συνεργασία όλων. Δεν μπορείτε να φέρετε όλες τις ψυχές ενός τόσο μεγάλου κόσμου σε επαφή ταυτόχρονα. Για αυτό μπορείτε να πείτε με αυτή τη λάμψη της μέθης, ότι πρέπει να κάνετε όλες τις ψυχές συνεργάσιμες, με βάση την υπηρεσία όλων των επαγγελμάτων. Έτσι, αυτός ο στόχος θα ικανοποιήσει όλους. Κανένα επάγγελμα δεν πρέπει να μπορεί να παραπονεθεί ότι δεν ήξεραν τι κάνατε. Σπείρετε τους σπόρους. Η ανάπτυξη ας πραγματοποιηθεί ανάλογα, όποτε έχετε χρόνο και όπως μπορείτε να το κάνετε. Ας μην σας βαραίνει αυτό: Τι πρέπει να κάνουμε; Πόσο πρέπει να κάνουμε; Όσα είναι να συμβούν σίγουρα θα γίνουν. Με όσα έχετε κάνει, τόσο κοντά φτάσατε στην επιτυχία. Μπορείτε να ετοιμάσετε υποδείγματα, έτσι δεν είναι;

Είχατε την εξυψωμένη σκέψη να φέρετε κοντά την Ινδική Κυβέρνηση, αλλά ο χρόνος φέρνει τη διάνοιά τους ούτως ή άλλως πιο κοντά. Για αυτό όλες οι ψυχές Μπράμιν πρέπει να έχουν την ιδιαίτερη, αγνή σκέψη από την αρχή αυτού του ιδιαίτερου προγράμματος μέχρι το τέλος του, ότι η επιτυχία είναι εγγυημένη. Με αυτήν την αγνή σκέψη, με τους κραδασμούς ότι είστε ίσοι με τον Πατέρα και με την αποφασιστικότητα ότι η νίκη είναι εγγυημένη, συνεχίστε να προχωράτε. Ωστόσο, όταν είναι να ξεκινήσει ένα μεγάλο έργο, τι κάνουν πρώτα, όπως κάνουν οι άνθρωποι για φυσικά πράγματα, όταν κουβαλούν ένα βαρύ φορτίο; Όλοι μαζί δίνουν το δάχτυλό τους και λένε λόγια για να ενθαρρύνουν όλους και να τους κάνουν ενθουσιώδεις. Το έχετε δει αυτό, έτσι δεν είναι; Παρόμοια, αν και ο καθένας μπορεί να γίνει όργανο για αυτό το ιδιαίτερο έργο, είναι η αγάπη όλων, η συνεργασία όλων και οι κραδασμοί του ζήλου και του ενθουσιασμού της δύναμης όλων, που θα ξυπνήσει τον Κουμπακάρνα από τον ύπνο του. Αυτή η προσοχή είναι απαραίτητη για αυτό το ιδιαίτερο έργο. Για να πετύχετε, χρειάζεστε ιδιαίτερα τη συνεργασία του εαυτού σας, όλων των Μπράμινς και όλων των ψυχών του κόσμου. Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή διαφορά σε αυτό, αυτό θα προκαλέσει διαφορά στην επιτυχία. Γι' αυτό, ακούγοντας όλους τους ήχους θάρρους των παιδιών, ο ΜπαπΝτάντα ευχαριστήθηκε εκείνη την στιγμή. Επίσης, ιδιαίτερα λόγω της αγάπης στη συνάθροιση, Εκείνος έχει έρθει για να ανταποδώσει την αγάπη. Είστε πολύ καλοί, ήσασταν οι καλύτεροι από όλους πολλές φορές πριν και έχετε γίνει τώρα αυτό. Για αυτό, ο ΜπαπΝτάντα κάνει τα ιδιαίτερα διπλά ξένα παιδιά, που είναι πάντα έτοιμα να πετάξουν από απόσταση, να γίνουν η γιρλάντα γύρω από το λαιμό Του και να τα βυθίσει στην καρδιά Του. Ατσά.

Οι Κουμάρις ανήκουν στον Κανέιγια (ο Κρίσνα - αυτός που έκλεψε την καρδιά). Απλώς να θυμάστε μια λέξη - τη λέξη Ένας με τα πάντα - μία οδηγία (ek mat), μία σταθερότητα (ροή) (ek ras), ένας Πατέρας (ek Bap). Ο ΜπαπΝτάντα δίνει συγχαρητήρια από καρδιάς και στα παιδιά από τη Μπαράτ. Πρέπει να βάλετε τα προσόντα σύμφωνα με τον στόχο σας σε πρακτική μορφή. Καταλαβαίνετε; Σε ποιον να πει κάτι ο Μπάμπα και σε ποιον να μην πει κάτι; Για αυτό λέει κάτι σε όλους. (Στη Ντάντιτζι): Εκείνοι που γίνονται όργανα φυσικά έχουν φροντίδα. Αυτό είναι ένα σημάδι συμπάθειας. Ατσά.

Ο ΜπαπΝτάντα κάλεσε στη σκηνή όλους τους αδελφούς και τις αδελφές που είχαν έρθει για τη συνάντηση.

Όλοι σας έχετε απασχολήσει καλά τη διάνοιά σας με αυτό. Ο ΜπαπΝτάντα γνωρίζει για την αγάπη που έχει κάθε παιδί για την υπηρεσία. Ενώ προχωράτε στην υπηρεσία, σκέφτεστε απλώς πόση επιτυχία θα υπάρχει παντού. Όλοι έχουν πολύ καλή αγάπη για την υπηρεσία. Κάνετε την ημέρα και τη νύχτα ένα και τρέχετε για την υπηρεσία. Ο ΜπαπΝτάντα βλέπει τη σκληρή δουλειά σαν μια μορφή αγάπης. Δεν ήταν σκληρή δουλειά, αλλά δείξατε την αγάπη σας. Ατσά. Έχετε βρει καλούς συντρόφους, που έχουν ζήλο και ενθουσιασμό. Είναι ένα απεριόριστο καθήκον (πρόγραμμα) και έχετε μια απεριόριστη καρδιά και γι 'αυτό, όπου υπάρχει απεριόριστη συνειδητότητα, σίγουρα υπάρχει επιτυχία. Βλέποντας την αγάπη που έχουν όλα τα παιδιά για την υπηρεσία, ο ΜπαπΝτάντα τραγουδάει τραγούδια ευτυχίας κάθε μέρα. Έχει τραγουδήσει αυτό το τραγούδι πολλές φορές, Ουά παιδιά! Ουά!. Ατσά. Είχε τόση σημασία το να έρθετε. Είστε αυτοί που καταλαβαίνουν όλα τα μυστικά, έτσι δεν είναι; Ο πατέρας γνωρίζει και τα μυστικά γνωρίζουν. (Η Ντάντιτζι ήθελε να προσφέρει μπογκ στον ΜπαπΝτάντα.) Σήμερα, ο Μπάμπα θα δεχτεί μόνο μέσω ντρίστι. Ατσά.

Η διάνοια όλων λειτουργεί πολύ καλά και έρχεστε κοντά ο ένας με τον άλλον. Για αυτό η επιτυχία είναι πάρα πολύ κοντά. Η εγγύτητα θα φέρει την επιτυχία κοντά. Δεν είστε κουρασμένοι, σκεπτόμενοι ότι σας δόθηκε πολλή δουλειά να κάνετε, έτσι; Ωστόσο, ο Πατέρας κάνει τη μισή δουλειά. Όλοι έχουν καλό ενθουσιασμό. Εσείς επίσης έχετε και αποφασιστικότητα. Πόσο κοντά είναι η εγγύτητα; Εάν τοποθετήσετε τον μαγνήτη (Μπάμπα) εδώ, αυτή η εγγύτητα θα ενεργοποιήσει μια γιρλάντα γύρω από το λαιμό όλων. Το βιώνετε αυτό; Ατσά. Όλοι εσείς είστε οι καλύτεροι από όλους.

Προς τις Ντάντις: (31/03/88) Ο Πατέρας ευχαριστεί τα παιδιά και τα παιδιά ευχαριστούν τον Πατέρα. Έχετε προχωρήσει δίνοντας ευχαριστίες ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο τρόπος για να προχωρήσετε. Η συγκέντρωση όλων σας γίνεται καλά με αυτή τη μέθοδο. Λέτε, "Ha ji" (ναι πράγματι) και δίνετε ευχαριστίες ο ένας στον άλλον και προχωράτε. Αν όλοι ακολουθούν με αυτόν τον τρόπο, θα γίνουν άγγελοι. Ο ΜπαπΝτάντα είναι ευχαριστημένος που βλέπει το μικρό κομποσκοίνι. Μέχρι τώρα, έχει δημιουργηθεί μόνο ένα βραχιόλι. Το περιδέραιο στο λαιμό ετοιμάζεται τώρα. Είστε όλοι απασχολημένοι στην ετοιμασία του περιδέραιου στο λαιμό. Τώρα, απαιτείται προσοχή. Όταν απορροφάστε στο να κάνετε υπηρεσία πολύ περισσότερο, μερικές φορές η προσοχή στον εαυτό μειώνεται. Μερικές φορές, η ουσία βυθίζεται στη λεπτομέρεια. Δεν μένει στην ορατή της μορφή. Εσείς οι ίδιοι λέτε ότι αυτό πρέπει τώρα να συμβεί. Η μέρα θα έρθει κάποια στιγμή, που θα πείτε ότι ό, τι πρέπει να συμβεί, συμβαίνει. Πρώτα εδώ θα δημιουργηθεί το κομποσκοίνι των λυχναριών. Ο ΜπαπΝτάντα θεωρεί όλους εσάς τα παραδείγματα που αυξάνουν τον ζήλο και τον ενθουσιασμό σε όλους. Η ενότητα όλων σας είναι το φρούριο της γιάγκυα. Είτε είστε 10 είτε 12, είστε τα τείχη του φρουρίου. Έτσι, ο ΜπαπΝτάντα θα είναι τόσο ευχαριστημένος. Ο ΜπαπΝτάντα είναι εκεί ούτως ή άλλως. Όμως εσείς είστε τα όργανα. Αν η δεύτερη και η τρίτη ομάδα ήταν να προετοιμάσουν μια τέτοια (ανάλογη) συνάθροιση, θα υπήρχαν θαύματα. Τώρα, ετοιμάστε μια τέτοια ομάδα. Για την πρώτη ομάδα, όλοι λένε ότι έχουν πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον. Οι φύσεις τους είναι διαφορετικές και, φυσικά, θα παραμείνουν διαφορετικές, ωστόσο έχουν σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλον και λένε πάντα, "Ha ji". Διαμορφώνονται οι ίδιοι την κατάλληλη στιγμή και αυτός είναι ο λόγος που τα τείχη του φρουρίου είναι ισχυρά. Γι' αυτό προχωράτε όλοι μπροστά. Βλέποντας το θεμέλιο, υπάρχει ευτυχία, έτσι δεν είναι; Ακριβώς όπως αυτός ο πρώτος καρπός της εποχής είναι ορατός, με τον ίδιο τρόπο, αν η ομάδα γίνει δυνατή, η υπηρεσία θα σας ακολουθήσει. Το κομποσκοίνι της νίκης είναι καθορισμένο μέσα στο δράμα. Έτσι, σίγουρα όλοι θα έρθετε κοντά ο ένας στον άλλον, γιατί μόνο τότε θα δημιουργηθεί το κομποσκοίνι. Εάν η μία χάντρα είναι σε ένα μέρος και μια άλλη χάντρα είναι πολύ μακριά από αυτό, δεν μπορεί να δημιουργηθεί ένα κομποσκοίνι. Οι χάντρες θα εξακολουθήσουν να ενώνονται, θα συνεχίσουν να έρχονται κοντά. Μόνο τότε θα δημιουργηθεί το κομποσκοίνι. Είστε, λοιπόν, καλά παραδείγματα. Ατσά.

Τώρα, πρέπει να τηρηθούν οι αναλογίες για τη συνάντηση. Σας ειπώθηκε ότι ο Μπάμπα κάνει το όχημα να λειτουργεί με επιπλέον σακάας. Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο πράγμα. Ο Μπάμπα πρέπει να λάβει υπόψη τα πάντα. Παρ' όλα αυτά, η ενέργεια όλων των δυνάμεων συσσωρεύεται και για αυτό το όχημα συνεργάζεται επίσης τόσο πολύ. Αν η δύναμη δεν είχε συσσωρευτεί, θα ήταν δύσκολο να κάνει τόση υπηρεσία. Αυτός είναι επίσης ο ρόλος κάθε ψυχής στο δράμα. Κάθε θησαυρός εξυψωμένων πράξεων που έχετε συσσωρεύσει, γίνεται χρήσιμος σε ώρα ανάγκης. Οι ευλογίες τόσων ψυχών που λαμβάνονται επίσης, συσσωρεύονται και αυτές. Αυτή η ψυχή, επειδή έχει ένα θησαυροφυλάκιο με το ένα ή το άλλο είδος φιλανθρωπίας, έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο. Το να συνεχίσει το όχημα χωρίς εμπόδια, είναι επίσης μέρος του δράματος. Έξι μήνες δεν είναι μικρό πράγμα. Ατσά. Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

Ερωτήσεις και απαντήσεις επιλεγμένες από Άβιακτ Μούρλις

Ερώτηση:
Με τη σταθεροποίηση στην σημασία ποιας λέξης θα τελειώσουν όλες οι αδυναμίες σας;

Απάντηση:
Απλώς σταθεροποιηθείτε στη σημασία της λέξης προσπάθεια (Πουρουσάρτ). Πούρους σημαίνει ο ηνίοχος αυτού του άρματος, του οχήματος ο κύριος αυτής της ύλης. Με το να είστε σταθεροί στη σημασία αυτής της μίας λέξης, όλες οι αδυναμίες σας θα τελειώσουν. Το ον (purush) έχει δικαίωμα πάνω στην ύλη, δεν εξαρτάται από αυτήν. Ο ηνίοχος του άρματος οδηγεί το άρμα, δεν είναι εξαρτημένος από το άρμα.

Ερώτηση:
Ποιες σανσκάρας πρέπει να υιοθετήσετε από εδώ και πέρα ​​για να διεκδικήσετε ένα δικαίωμα στο βασίλειο από την αρχή;

Απάντηση:
Απολαύστε τις αρχικές και αιώνιες σανσκάρας σας από τώρα. Αν έχετε τις σανσκάρας να πολεμάτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή, αν περνάτε τον χρόνο σας παλεύοντας - νίκη τη μια μέρα και ήττα την επόμενη, - αν δεν δημιουργήσετε τις σανσκάρας του να είστε συνεχώς νικηφόροι, τότε θα λέγεστε πολεμιστές, όχι Μπράμινς. Είναι οι Μπράμινς που γίνονται θεότητες, οι πολεμιστές πηγαίνουν στην οικογένεια των πολεμιστών.

Ερώτηση:
Πριν γίνετε παγκόσμιος μεταμορφωτής, ποια δύναμη μεταμόρφωσης χρειάζεστε;

Απάντηση:
Πριν γίνετε ένας παγκόσμιος μεταμορφωτής, χρειάζεστε τη δύναμη να μεταμορφώνετε τις σανσκάρας σας. Πρώτον, πρέπει να υπάρχει μεταμόρφωση στο βλέμμα και στη στάση σας. Εσείς οι παρατηρητές βλέπετε με αυτό το βλέμμα. Ας βλέπετε τα πάντα με το θεϊκό σας μάτι, όχι με τα φυσικά μάτια. Όταν βλέπετε με το θεϊκό μάτι, τότε φυσικά θα βλέπετε μόνο τη θεϊκή μορφή. Τα φυσικά μάτια θα δουν το δέρμα και θα σκεφτούν το δέρμα (σωματικά όντα). Αυτό δεν είναι δουλειά των αγγέλων ή των Μπράμινς.

Ερώτηση:
Ενώ έχετε σχέση αδελφού και αδελφής, με ποιο θεϊκό μάτι πρέπει να βλέπετε, έτσι ώστε το βλέμμα σας και η στάση σας να μην γίνονται ποτέ η αιτία για αταξία;

Απάντηση:
Ας βλέπετε κάθε γυναίκα ως μια ενσαρκωμένη ψυχή, τη μορφή μιας Σάκτι, μιας παγκόσμιας μητέρας, μιας θεάς. Αυτό είναι να βλέπετε με το θεϊκό μάτι. Όταν κάποιος έρχεται μπροστά σε μία Σάκτι με μία διαβολική στάση, καίγεται. Επομένως, μην βλέπετε καμία ως αδελφή ή δασκάλα σας, αλλά ως Σιβ Σάκτι. Οι μητέρες και οι αδελφές πρέπει επίσης να είναι σταθερές στη μορφή της Σιβ -Σάκτι. Όχι ότι, Αυτός είναι ο ιδιαίτερος αδελφός μου, ο δικός μου ιδιαίτερος μαθητής. Εκείνοι είναι μαχαβίρς και εσείς Σιβ Σάκτις.

Ερώτηση:
Ποια είναι η ιδιαιτερότητα ενός μαχαβίρ;

Απάντηση:
Έχει μόνο τον Ράμα, που κατοικεί στην καρδιά του. Ο Μαχαβίρ ανήκει στον Ράμα και έχει τη δύναμη του Σίβα. Όταν κοιτάζετε οποιοδήποτε σωματικό ον, να κοιτάζετε την ψυχή στο μέτωπο. Να μιλάτε στην ψυχή και όχι στο σώμα. Το βλέμμα σας να πέφτει στο πετράδι του μετώπου.

Ερώτηση:
Ποια λέξη δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε με απροσεξία, αλλά να είστε προσεκτικοί με αυτή; Ποια είναι αυτή η προφύλαξη;

Απάντηση:
Μην χρησιμοποιείτε τη λέξη προσπαθητής απρόσεκτα, αλλά προσέξτε να έχετε αποφασιστικότητα σε κάθε κατάσταση. Ό, τι κι αν κάνετε, ας εκτελείτε μόνο εξυψωμένες πράξεις και ας γίνεστε εξυψωμένοι. Ομ σάντι.

Ευλογία:
Είθε να είστε πλήρως παραδομένοι και ένας επίτροπος που τελειώνει όλα τα ίχνη των παράγωγων των ελαττωμάτων.

Όταν κρατάτε στην άκρη την περιουσία των παλιών σανσκάρας για μια ώρα ανάγκης, η Μάγια σας πιάνει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Αυτή μπορεί να σας πιάσει ακόμα και από ένα μικρό κομμάτι του παλιού μητρώου. Η Μάγια είναι πολύ κοφτερή, η δύναμη της να πιάνει δεν είναι λιγότερη και έτσι, τώρα τερματίστε ακόμη και το οποιοδήποτε ίχνος των απογόνων των ελαττωμάτων. Ας μην υπάρχει κανένα σημάδι των παλιών θησαυρών σας σε καμία γωνιά. Αυτό είναι γνωστό ως ένας πλήρως παραδομένος επίτροπος, συνεργάσιμος και με αγάπη με τη γιάγκυα.

Σύνθημα:
Το να έχετε ιδιαίτερη αγάπη για κάποιον λόγω της ιδιαιτερότητάς του, αυτό είναι επίσης