18.01.23       Morning Greek Murli        Om Shanti      BapDada       Madhuban


Ουσία:
Γλυκά παιδιά, να είστε αξιόπιστοι και να ελέγχετε τον εαυτό σας με ειλικρίνεια για να δείτε σε ποιο βαθμό έχετε γίνει τέλειοι. Για να γίνετε τέλειοι, συνεχίστε να απομακρύνετε τις αδυναμίες σας της συνειδητότητας σώματος.

Ερώτηση:
Ποια συμφωνία έχουν κάνει τα παιδιά με τον Πατέρα για το μέλλον; Ποιο όφελος έχετε από εκείνη τη συμφωνία στην εποχή της συμβολής;

Απάντηση:
Οτιδήποτε έχετε, όλα που αξίζουν άχυρα, περιλαμβανομένου τους σώματός σας, παραδίδετε όλα αυτά στον Πατέρα και λέτε: Μπάμπα θα λάβουμε από Εσένα τα πάντα εκεί (στο μέλλον). Αυτή είναι η καλύτερη συμφωνία απ' όλες. Με το να κάνετε αυτό, οτιδήποτε δικό σας παραμένει ασφαλές στο χρηματοκιβώτιο του Μπάμπα και εσείς έχετε την απεριόριστη ευτυχία ότι είστε εδώ μόνο για σύντομο χρόνο και ότι μετά θα είσαστε στο βασίλειό σας. Αν σας ρωτήσει κάποιος, πείτε του: Ουά! Διεκδικούμε την κληρονομιά μας της απεριόριστης ευτυχίας από τον απεριόριστο Πατέρα μας. Τώρα γινόμαστε παντοτινά υγιείς και παντοτινά πλούσιοι.

Ομ σάντι.
Ο πνευματικός Πατέρας εξηγεί σε εσάς τα πνευματικά παιδιά: Γλυκά παιδιά, όταν έρχεστε και κάθεστε εδώ, ας είστε συνειδότες ψυχής και ας κάθεστε στην ενθύμηση του Πατέρα. Πρέπει να δίνετε αυτή την προσοχή για πάντα. Ενώ είστε ζωντανοί, συνεχίστε να θυμόσαστε τον Πατέρα. Αν δεν θυμάστε Εκείνον, οι αμαρτίες από γέννηση σε γέννηση δεν θα κόβονται. Ο δίσκος της αυτογνωσίας του δημιουργού και της αρχής, της μέσης και του τέλους της δημιουργίας πρέπει επίσης να περιστρέφεται στις διάνοιές σας. Εσείς είστε φάροι φωτός, έτσι δεν είναι; Στο ένα μάτι έχετε τη χώρα της γαλήνης και στο άλλο μάτι, έχετε τη χώρα της ευτυχίας. Ενώ κάθεστε και στέκεστε και κινείστε τριγύρω, να θεωρείτε τον εαυτό σας να είναι ένας φάρος φωτός. Με το να θεωρείτε τον εαυτό σας να είναι ένας φάρος φωτός, εσείς ωφελείτε τον εαυτό σας και επίσης τους άλλους. Ο Μπάμπα σας δείχνει πολλές μεθόδους. Όταν συναντήσετε κάποιον στο δρόμο, πείτε του: Αυτή είναι η χώρα της λύπης. Θέλεις να πας στη χώρα της γαλήνης και στη χώρα της ευτυχίας; Δώστε του ένα σινιάλο. Ένας φάρος φωτός επίσης δίνει σινιάλα. Δείχνει το μονοπάτι. Εσείς επίσης πρέπει να δείξετε το μονοπάτι προς τη χώρα της ευτυχίας και τη χώρα της γαλήνης. Μέρα και νύχτα, πρέπει να έχετε μόνο αυτό το ένα ενδιαφέρον. Όταν εξηγήσετε έστω και λίγο σε κάποιον με τη δύναμη της γιόγκα, το βέλος γρήγορα θα χτυπήσει τον στόχο και αυτός που χτυπηθεί από το βέλος γρήγορα θα πληγωθεί. Πρώτα πληγώνονται και χτυπιούνται και μετά ανήκουν στον Μπάμπα. Εσείς παιδιά θυμόσαστε τον Πατέρα με αγάπη και ο Μπάμπα τραβιέται. Κάποιοι δεν θυμούνται Εκείνον καθόλου και έτσι ο Μπάμπα έχει ευσπλαχνία. Ακόμη κι έτσι, Εκείνος λέει: Γλυκά παιδιά συνεχίστε να προοδεύετε. Κάντε προσπάθεια και διεκδικήστε έναν αριθμό μπροστά. Ο Εξαγνιστής, ο Χορηγός της Σωτηρίας είναι μόνο ο ένας Πατέρας και πρέπει να θυμόσαστε μόνο εκείνον τον Πατέρα. Όχι μόνο τον Πατέρα, επίσης πρέπει να θυμόσαστε το γλυκό σπίτι. Όχι απλώς το γλυκό σπίτι, επίσης χρειάζεστε ευημερία και έτσι να θυμάστε επίσης τη χώρα του παραδείσου.

Ο Πατέρας έχει έρθει για να κάνει εσάς τα γλυκύτατα παιδιά τέλεια. Έτσι ας είστε αξιόπιστα και ας ελέγχετε τους εαυτούς σας με ειλικρίνεια: Σε ποιο βαθμό έχω γίνει τέλειος/α; Ο Πατέρας συνεχίζει να σας δείχνει τον τρόπο για να γίνετε τέλειοι. Το κύριο ελάττωμα είναι η συνειδητότητα σώματος. Η συνεοδητότητα σώματος δεν σας επιτρέπει να κινηθείτε μπροστά στο στάδιό σας και έτσι πρέπει επίσης να ξεχάσετε τα σώματά σας. Ο Πατέρας έχει τόση πολλή αγάπη για τα παιδιά. Ο Πατέρας είναι ευτυχισμένος που βλέπει εσάς παιδιά. Έτσι, εσείς παιδιά πρέπει να είστε επίσης εξίσου ευτυχισμένα. Πρέπει να κοχλάζει η ευτυχία μέσα σας, με το να θυμόσαστε τον Πατέρα. Κάθε μέρα, ο υδράργυρος της ευτυχίας σας πρέπει να παραμένει ψηλά. Ο υδράργυρος θα ανεβαίνει με το προσκύνημα της ενθύμησης και θα ανεβαίνει σταδιακά. Με το να έχετε ήττα και νίκη, κατά σειρά, ανάλογα με τις προσπάθειές σας, θα διεκδικήσετε τη θέση σας ανάλογα με τον τελευταίο κύκλο. Ως Απροσκόλλητος Παρατηρητής ο ΜπαπΝτάντα συνεχίζει να βλέπει το στάδιο των παιδιών και επίσης συνεχίζει να εξηγεί σε εσάς. Και ο Μπαπ και ο Ντάντα και οι δύο έχουν πολύ αγάπη για εσάς παιδιά, γιατί κάνετε ωραία υπηρεσία σε κάθε κύκλο και την κάνετε με πολλή αγάπη. Ωστόσο, αν τα παιδιά δεν ακολουθούν το σρίματ, τι μπορεί να κάνει ο Πατέρας; Ο Πατέρας έχει πολλή ευσπλαχνία. Η Μάγια σας νικάει και ο Πατέρας σας επιτρέπει να σηκωθείτε ξανά. Ο γλυκύτατος απ' όλους είναι εκείνος ο ένας Πατέρας. Πόσο γλυκός και πόσο αξιαγάπητος είναι ο Σίβα, ο Αθώος Θεός! Αθώος Σίβα είναι το όνομα μόνο του Ενός.

Γλυκά παιδιά, τώρα γινόσαστε, πολύ, πολύ ανεκτίμητα διαμάντια. Οι κοσμηματοποιοί πάντα κρατούν τα ανεκτίμητα διαμάντια τους σε μια τράπεζα για ασφάλεια. Εσείς Μπράμιν παιδιά είστε επίσης πολύτιμα και κάθεστε με ασφάλεια στην τράπεζα του Σιβ Μπάμπα. Τώρα είστε στην ασφάλεια του Μπάμπα και γίνεστε αθάνατοι. Επίσης νικάτε τον θάνατο. Τώρα που ανήκετε στον Σιβ Μπάμπα, είστε ασφαλείς, αλλά πρέπει ακόμη να κάνετε προσπάθεια να διεκδικήσετε μια υψηλή θέση. Όσο πλούτο κλπ. κι αν έχουν οι άνθρωποι στον κόσμο, όλα αυτά πρόκειται να τελειώσουν. Δεν θα μείνει τίποτα. Εσείς παιδιά τώρα δεν έχετε τίποτα. Ούτε καν εκείνα τα σώματα. Δώστε αυτά επίσης στον Πατέρα. Για εκείνους που δεν έχουν τίποτα, είναι σαν να έχουν τα πάντα. Έχετε κάνει μια συμφωνία με τον απεριόριστο Πατέρα για τον μελλοντικό καινούριο κόσμο. Εσείς λέτε: Μπάμπα, οτιδήποτε έχουμε αξίζει άχυρα, ακόμη και αυτά τα σώματα, δίνουμε όλα αυτά σε Εσένα και μετά θα πάρουμε τα πάντα από Εσένα όταν θα είμαστε εκεί. Έτσι είναι σαν να έχετε γίνει ασφαλείς. Τώρα τα πάντα είναι ασφαλή στο θησαυροφυλάκιο του Μπάμπα. Εσείς παιδιά πρέπει να έχετε τόση πολλή ευτυχία μέσα σας, που τώρα απομένει πολύ λίγος χρόνος και που μετά θα πάμε στο βασίλειό μας. Αν σας ρωτήσει κάποιος, πείτε του: Ουα! Εμείς διεκδικούμε την κληρονομιά της απεριόριστης ευτυχίας από τον απεριόριστο Πατέρα. Γινόμαστε παντοτινά υγιείς και πλούσιοι. Όλες οι επιθυμίες της καρδιάς σας εκπληρώνονται. Αυτός ο Πατέρας είναι τόσο αξιαγάπητος και αγνός. Κάνει τις ψυχές αγνές, ίδιες με τον εαυτό Του. Όσο περισσότερο θυμάστε τον Πατέρα, τόσο πιο αξιαγάπητοι θα γίνεστε. Οι θεότητες είναι τόσο αξιαγάπητες που ακόμη και τώρα λατρεύονται οι μη ζωντανές εικόνες τους. Έτσι, εσείς παιδιά επίσης πρέπει να γίνετε εξίσου αξιαγάπητα. Δεν πρέπει να θυμόσαστε κανένα σωματικό ον ή οτιδήποτε στο τέλος. Μπάμπα έχουμε λάβει τα πάντα από Εσένα.

Εσείς γλυκά παιδιά πρέπει να υποσχεθείτε στους εαυτούς σας: Δεν θα διαπράξω καμιά αμαρτωλή πράξη που θα κάνει τη συνείδησή μου να δαγκώνει. Επομένως, όσο το δυνατόν περισσότερο, συνεχίστε να αναμορφώνετε τον εαυτό σας. Κάντε προσπάθεια να διεκδικήσετε μια υψηλή θέση. Βεβαίως, όλοι είναι κατά σειρά. Το κόσμημα επίσης είναι κατά σειρά. Κάποιοι έχουν πολλά ελαττώματα, ενώ κάποιοι είναι τελείως αγνοί. Ο Πατέρας επίσης είναι ένας κοσμηματοπώλης, έτσι δεν είναι; Έτσι ο Πατέρας πρέπει να εξετάσει κάθε κόσμημα πολύ προσεκτικά. Ποιο κόσμημα είναι αυτό και τι ελαττώματα έχει; Ο Πατέρας θα κοιτάξει τα πολύ καλά, αγνά κοσμήματα με πολλή αγάπη. Τα πολύ καλά, αγνά κοσμήματα διατηρούνται σε χρυσά κουτιά. Τα παιδιά καταλαβαίνουν για τους εαυτούς τους τι είδους κόσμημα είναι και τι ελαττώματα έχουν.

Τώρα εσείς θα λέγατε: Ουά! Σάτγκούρου, ουά! Μας έχεις δείξει αυτό το μονοπάτι. Ουά, τύχη! Ουά! Ουά δράμα! Ουά! Λέτε από την καρδιά σας: Ευχαριστώ Μπάμπα, που πήρες δύο χούφτες ρύζι από εμάς και με ασφάλεια μας δίνεις εκατό φορές αντάλλαγμα στο μέλλον. Ωστόσο, σε αυτό επίσης, εσείς παιδιά χρειάζεται να έχετε πολύ πλατιές και απεριόριστες διάνοιες. Εσείς παιδιά συνεχίζετε να λαμβάνετε πολλούς θησαυρούς του πλούτου της γνώσης και έτσι πρέπει να έχετε απεριόριστη ευτυχία. Όσο πιο αγνή είναι η καρδιά σας, τόσο πιο αγνούς θα κάνετε τους άλλους. Μόνο μέσω του σταδίου της γιόγκα η καρδιά σας γίνεται αγνή. Εσείς παιδιά πρέπει να έχετε ένα μεγάλο ενδιαφέρον να γίνετε γιόγκι και να κάνετε τους άλλους γιόγκις. Αν έχετε προσκόλληση στο σώμα σας και είστε συνειδότες σώματος, τότε πρέπει να καταλάβετε ότι ο στάδιό σας είναι πολύ αδύναμο. Μόνο τα παιδιά που είναι συνειδότες ψυχής γίνονται αληθινά διαμάντια και έτσι, όσο το δυνατόν περισσότερο, εξασκηθείτε στο να είσαστε συνειδότες ψυχής. Να θυμόσαστε τον Πατέρα. Η λέξη Μπάμπα είναι η πιο γλυκιά απ' όλες. Ο Πατέρας θα σας καθίσει παιδιά στα βλέφαρά Του με πολλή αγάπη και θα σας πάρει μαζί Του. Με το να μένετε στην ενθύμηση ενός τέτοιου Πατέρα, πρέπει να είσαστε τελείως σε μέθη. Με το να είστε στην ενθύμηση του Πατέρα, θα γίνετε πολύ ευτυχισμένοι και πράοι. Όπως ο Πατέρας εξυψώνει εκείνους που Τον δυσφημίζουν, με τον ίδιο τρόπο, εσείς πρέπει να ακολουθείτε τον Πατέρα. Ας είστε χορηγοί ευτυχίας.

Εσείς παιδιά τώρα καταλαβαίνετε τα μυστικά του δράματος. Ο Πατέρας σας λέει τα νέα του ασώματου, του αιθέριου και του φυσικού κόσμου. Η ψυχή λέει: Εμείς τώρα κάνουμε προσπάθεια για να πάμε στον καινούριο κόσμο. Οπωσδήποτε θα γίνουμε άξιοι να πάμε στον παράδεισο. Θα ωφελήσουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους. Άτσα. Ο Πατέρας εξηγεί σε εσάς γλυκύτατα παιδιά: Ο Πατέρας είναι Εκείνος που απομακρύνει τη Λύπη και ο Χορηγός τη Ευτυχίας και έτσι εσείς παιδιά επίσης πρέπει να δίνετε σε όλους ευτυχία. Πρέπει να είσαστε τα δεξιά χέρια του Πατέρα. Ο Πατέρας αγαπά τέτοια παιδιά. Το δεξί χέρι χρησιμοποιείται για να φέρει εις πέρας ευοίωνα έργα. Έτσι, ο Πατέρας λέει: Να είσαστε δίκαιοι στα πάντα. Να θυμόσαστε τον έναν Πατέρα και οι τελικές σας σκέψεις θα σας οδηγήσουν στον προορισμό σας. Τελειώστε την προσκόλλησή σας σε αυτόν τον παλιό κόσμο. Αυτό είναι ένα νεκροταφείο. Αν πεθάνετε ενώ σκέφτεστε τη επιχείρησή σας ή τα παιδιά σας, θα καταστρέψετε τα πάντα για το τίποτα. Με το να θυμόσαστε τον Σιβ Μπάμπα, θα γίνετε πολύ πλούσιοι. Όταν γίνεστε συνειδότες σώματος, τα πάντα καταστρέφονται εντελώς. Με το να είσαστε συνειδότες ψυχής, γίνεστε πολύ πλούσιοι. Δεν πρέπει να έχετε πολύ απληστία για πλούτο. Με το να ανησυχείτε για αυτόν, θα ξεχάσετε ακόμη και τον Σιβ Μπάμπα. Ο Μπάμπα βλέπει σε ποιο βαθμό παραδίδετε τα πάντα στον Πατέρα και σε πιο βαθμό ακολουθείτε το σρίματ Του. Στην αρχή, ακόμη και ο Πατέρας απέδειξε αυτό, με το να γίνει ένας επίτροπος. Παρέδωσε τα πάντα στο Θεό και έγινε ο ίδιος ένας επίτροπος. Πρέπει απλώς να χρησιμοποιήσω τα πάντα για το έργο του Θεού. Ποτέ δεν πρέπει να φοβάστε τα εμπόδια. Όσο το δυνατόν περισσότερο, να χρησιμοποιείτε οτιδήποτε δικό σας, με ένα αξιόλογο τρόπο για υπηρεσία. Παραδώστε τα πάντα στο Θεό και να είστε ένας επίτροπος.

Γλυκύτατα πολυαγαπημένα παιδιά που είχατε χαθεί για πολύ καιρό και τώρα ξαναβρεθήκατε, καλημέρα από τη Μητέρα, τον Πατέρα, τον ΜπαπΝτάντα. Ο πνευματικός Πατέρας λέει ναμαστέ στα πνευματικά παιδιά.

Άβιακτ εξυψωμένα λόγια-1977

Μπορείτε όλοι σας να βιώσετε το στάδιο του να παραμένετε σταθεροί στη μορφή σας του να είσαστε πέρα από τον ήχο για μεγάλη χρονική περίοδο; Μπορείτε να παραμείνετε σταθεροί στην εμπειρία του να έρχεστε στον ήχο για μεγαλύτερη περίοδο ή μπορείτε να βιώνετε το στάδιο του να είστε πέρα από τον ήχο για μεγαλύτερη περίοδο; Όσο πιο κοντά έρχεστε στο τελικό σας στάδιο, τόσο πιο πολλή αγάπη θα έχετε για το να παραμένετε σταθεροί στο στάδιο της σιωπής, στο να είσαστε πέρα από τον ήχο. Ενώ είστε σταθεροί σε αυτό το στάδιο, μπορείτε διαρκώς να βιώνετε υπεραισθησιακή χαρά. Με αυτό το στάδιο της υπεραισθησιακής χαράς θα μπορείτε εύκολα να καλέσετε άλλες ψυχές. Αυτό το δυνατό στάδιο ονομάζεται στάδιο του παγκόσμιου ευεργέτη. Όπως στις μέρες μας, με την επιστήμη, μπορείτε να βιώσετε πράγματα να είναι πολύ κοντά- ένας μακρινός ήχος ακούγεται να είναι πολύ κοντά με ένα τηλέφωνο, μια σκηνή κάπου μακριά είναι πολύ καθαρά ορατή σε μια τηλεόραση. Με τον ίδιο τρόπο, όσο μακριά κι αν είναι οι ψυχές, μπορείτε να κάνετε το μήνυμα να φτάσει τις ψυχές μέσω της σιωπής; Ας βιώνουν αυτό σαν να τους έχετε δώσει φυσικά ένα μήνυμα στη σωματική μορφή. Ενώ κάθονται σε απόσταση, θα βιώνουν ένα όραμα εσάς των εξυψωμένων ψυχών και θα βλέπουν τις θεϊκές δραστηριότητες του Θεού σαν να συμβαίνουν όλα μπροστά τους. Θα είσαστε ορατοί μέσω σκέψεων, δηλαδή, θα παίζετε το ρόλο του να έχετε επιτυχία μέσω σκέψεων, δηλαδή, του να είστε πέρα από τον ήχο. Ωστόσο, ο τρόπος για να καταφέρετε αυτή την επιτυχία είναι να σταθεροποιείτε τους εαυτούς σας, για τον μέγιστο χρόνο στη μορφή σας τη σιωπής. Αυτός είναι ο λόγος που λέγεται: Η σιωπή είναι χρυσός. Αυτό λέγεται ότι είναι το στάδιο της χρυσής εποχής.

Με το να παραμένετε σταθεροί σε αυτό το στάδιο, θα είστε σε θέση να φέρετε μεγαλύτερη δόξα μέσω λιγότερων εξόδων. Θα μπορείτε να έχετε μεγαλύτερα αποτελέσματα μέσω λιγότερων εξόδων των θησαυρών του χρόνου, της ενέργειας και των φυσικών πηγών. Για αυτό, απλά να θυμόσαστε μια λέξη. Τι είναι αυτή η μια λέξη; Ισορροπία. Ας υπάρχει μια ισορροπία σε κάθε σας πράξη, σκέψη και λέξη, στις σχέσεις και στις επαφές σας. Τότε, αντί για συνηθισμένες, οι λέξεις, οι πράξεις, οι σκέψεις, οι σχέσεις και οι επαφές σας, θα φαίνονται σαν αλόκικ, δηλαδή, θα φαίνονται σαν θαυματουργές. Από τα χείλη και το νου όλων, θα αναδύεται ο ήχος ότι αυτό είναι ένα θαύμα. Σύμφωνα με τον χρόνο, η ταχύτητα των προσπαθειών σας και η ταχύτητα της παγκόσμιας υπηρεσίας πρέπει να είναι πολύ γρήγορη. Μόνο τότε θα ονομαστείτε ένας παγκόσμιος ευεργέτης.

Οι περισσότερες ψυχές του κόσμου επικαλούνται την αποκάλυψη εσάς των ιδιαίτερα αγαπημένων ψυχών και του Πατέρα. Ωστόσο, οι ιδιαίτερα αγαπητές ψυχές, δεν καλούν τόσο πολύ εκείνες τις ψυχές. Ποιος είναι ο λόγος για αυτό; Δίνετε τόσο πολύ χρόνο για το δικό σας περιορισμένο σπιτικό της φύσης και των σανσκάρας σας. Όπως οι ψυχές χωρίς γνώση δεν έχουν χρόνο να ακούσουν τη γνώση, με τον ίδιο τρόπο, πολλοί Μπράμινς δεν έχουν χρόνο να παραμένουν σταθεροί σε αυτό το ισχυρό στάδιο. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει μια ανάγκη για να γίνετε ηφαιστειώδεις.

Βλέποντας το σπιτικό του καθενός ο ΜπαπΝτάντα χαμογελάει, επειδή όλοι έχουν γίνει τόσο απασχολημένοι. Είστε πολύ απασχολημένοι, έτσι δεν είναι; Στο αρχικό σας στάδιο, θα είστε διαρκώς ελεύθεροι. Θα έχετε επιτυχία και επίσης θα είστε ελεύθεροι. Εφόσον τα όργανα της επιστήμης μπορούν να ελέγχονται από τη γη όταν πηγαίνουν στο διάστημα, και τα διαστημόπλοια μπορούν να καθοδηγούνται όπως και όταν χρειάζεται, τότε δεν μπορείτε εσείς οι προσωποποιήσεις της δύναμης της σιωπής να υπηρετήσετε οποιαδήποτε ψυχή μέσω οποιουδήποτε είδους υπηρεσίας θέλετε στον σωματικό κόσμο, με βάση τις εξυψωμένες σας σκέψεις; Ωστόσο, πρέπει να παραμένετε πέρα από το σπιτικό σας, δηλαδή, πρέπει να μένετε πάνω ψηλά.

Να χρησιμοποιείτε όλους τους θησαυρούς για τους οποίους σας έχει ειπωθεί, όχι απλώς για τους εαυτούς σας, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο. Καταλαβαίνετε τι πρέπει να κάνετε τώρα; Δείξτε μια ισορροπία στο να υπηρετείτε μέσω του ήχου, να υπηρετείτε με κάποια φυσικά μέσα και να υπηρετείτε με το να είστε πέρα από τον ήχο με ένα αιθέριο τρόπο με το μεγαλείο και τη δύναμη των εξυψωμένων σκέψεων και τα τύμπανα της καταστροφής τότε θα χτυπήσουν. Καταλαβαίνετε; Κάνετε πολλά πολλά σχέδια και ο ΜπαπΝτάντα τώρα επίσης μοιράζεται το σχέδιο Του. Επειδή δεν έχετε τη σωστή ισορροπία, πρέπει να εργάζεστε σκληρά. Αφού φέρετε εις πέρας ένα ιδιαίτερο έργο, γενικώς παίρνετε ιδιαίτερη ανάπαυση. Ωστόσο, στο τελικό σχέδιο, θα βιώνετε ότι είστε ακούραστοι. Άτσα.

Στις ψυχές που χρησιμοποιούν όλες τις δυνάμεις τους για παγκόσμιο όφελος, σε εκείνους που είναι προσωποποιήσεις της επιτυχίας μέσω των σκέψεων τους, σε εκείνους που είναι ελεύθεροι από τα σπιτικά τους, στις εξυψωμένες ψυχές που παραμένουν διαρκώς σταθερές στο στάδιο της σιωπής, η αγάπη του ΜπαπΝτάντα ενθύμηση και ναμαστέ.

Ευλογία:
Είθε να είσαστε ένας κυρίαρχος χορηγός γαλήνης και να γίνετε ένα όργανο για να ιδρύσετε τον νέο κόσμο με τη δύναμη της σιωπής.

Για να συσσωρεύσετε τη δύναμη της σιωπής, να μένετε πέρα από το σώμα σας και να γίνεστε ασώματοι. Αυτή η δύναμη της σιωπής είναι μια πολύ σπουδαία δύναμη- ο νέος κόσμος ιδρύεται μέσω αυτής. Εκείνοι που είναι πέρα από τον ήχο και είναι σταθεροί στη μορφή τους της σιωπής, θα είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας το έργο της ίδρυσης. Επομένως, ας είστε ένας χορηγός γαλήνης, δηλαδή, ας είστε μια προσωποποίηση της γαλήνης και ας χορηγείτε ακτίνες γαλήνης σε ανειρηνικές ψυχές. Αυξήστε ιδιαίτερα τη δύναμη της σιωπής. Αυτή είναι η μεγαλύτερη όλων των δωρεών. Αυτό είναι το πιο αγαπητό και δυνατό πράγμα.

Σύνθημα:
Το να έχετε καλές ευχές για κάθε ψυχή και θέμα της ύλης, είναι να είστε ένας παγκόσμιος ευεργέτης.